کد خبر : 69988
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۴

بشارت وزیر نفت به کارکنان صنعت نفت؛ مشکل حقوق و دستمزد پس از سال‌ها حل شد

بشارت وزیر نفت به کارکنان صنعت نفت؛ مشکل حقوق و دستمزد پس از سال‌ها حل شد

وزیر نفت با تمجید از عملکرد درخشان کارکنان صنعت نفت در جنگ تحمیلی سوم برای استمرار تولید و صادرات، از اعلام اخبار خوش در حوزه منابع انسانی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: مشکل حقوق و دستمزد همکاران که سال‌ها با آن روبرو بودند، برطرف شد. به گزارش آوای جنوب، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت،

وزیر نفت با تمجید از عملکرد درخشان کارکنان صنعت نفت در جنگ تحمیلی سوم برای استمرار تولید و صادرات، از اعلام اخبار خوش در حوزه منابع انسانی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: مشکل حقوق و دستمزد همکاران که سال‌ها با آن روبرو بودند، برطرف شد.

به گزارش آوای جنوب، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت، با اشاره به ایستادگی و فداکاری کارکنان صنعت نفت در شرایط سخت جنگ تحمیلی، از تلاش‌های بی‌وقفه آنان برای حفظ تولید و صادرات نفت و خدمات‌رسانی به مردم قدردانی کرد.

اخبار خوش در راه است

وزیر نفت با اعلام اینکه به‌زودی اخبار خوشی در حوزه منابع انسانی اعلام خواهد شد، تصریح کرد: برای حل مسائل و مشکلات سرمایه انسانی نیازمند مقدمه‌ها، الزام‌ها و مصوبه‌ها هستیم که خوشبختانه بخشی از آنها در مراجع ذیربط تصویب شده و روند دریافت دیگر مصوبه‌ها در حال پیگیری است.

حل مشکل حقوق و دستمزد پس از سال‌ها

پاک‌نژاد با اشاره به یکی از نکات فراموش‌شده در رسانه‌های گروهی گفت: موضوع اجرای کار بزرگ ماده ۱۰ و مشکل حقوق و دستمزد همکاران، سال‌های طولانی است که کارکنان صنعت نفت با آن روبرو بودند.

وی تأکید کرد: در وزارت نفت دولت چهاردهم، به لطف خدا و همت همکاران در معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت، این مشکل برطرف شد.

وزیر نفت در پایان ابراز امیدواری کرد با پیگیری‌های انجام‌شده، سایر مشکلات حوزه منابع انسانی نیز به زودی مرتفع شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.