کد خبر : 72313
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۳:۲۹

۵۰ همت عوارض آلایندگی خوزستان در انتظار تخصیص

۵۰ همت عوارض آلایندگی خوزستان در انتظار تخصیص

آوای جنوب مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان گفت: در حال حاضر در استان خوزستان حدود ۳۳ هزار میلیارد تومان اصل عوارض آلایندگی و حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان فرع آن، در مجموع نزدیک به ۵۰ هزار میلیارد تومان، به مرحله قطعیت رسیده است. به گزارش آوای جنوب، جلسه مولدسازی دارایی‌های دولت و بررسی ظرفیت‌های

آوای جنوب
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان گفت: در حال حاضر در استان خوزستان حدود ۳۳ هزار میلیارد تومان اصل عوارض آلایندگی و حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان فرع آن، در مجموع نزدیک به ۵۰ هزار میلیارد تومان، به مرحله قطعیت رسیده است.
به گزارش آوای جنوب، جلسه مولدسازی دارایی‌های دولت و بررسی ظرفیت‌های مواد ۳۱ و ۳۶ قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها با هدف استفاده از ظرفیت املاک و دارایی‌های مازاد دستگاه‌های اجرایی برای تکمیل طرح‌های عمرانی نیمه‌تمام، در سالن جلسات فرمانداری ویژه شهرستان دزفول برگزار شد.
امید احمدی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های مولدسازی دارایی‌های دولت اظهار کرد: جلسه بسیار خوبی برگزار شد و امیدواریم در اسرع وقت بتوانیم منابعی را که از محل فروش، معاوضه یا تهاتر دارایی‌های دولت ایجاد می‌شود، برای پروژه‌محور کردن منابع و اجرای طرح‌های عمرانی در دزفول اختصاص دهیم.
وی افزود: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی دزفول اقدامات بسیار خوبی از سوی رئیس این دانشگاه انجام شده که شایسته تقدیر است و این مجموعه از پیشگامان عرصه مولدسازی در شهرستان به شمار می‌رود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان ادامه داد: در حوزه آموزش و پرورش نیز باید اقدامات بیشتری انجام شود؛ چراکه این مجموعه املاک بسیار خوبی در اختیار دارد که می‌توان با تبدیل به احسن کردن آنها، منابع لازم برای تکمیل پروژه‌های آموزشی را فراهم کرد. در دزفول مدارسی با پیشرفت فیزیکی ۷۰ تا ۸۰ درصد وجود دارد که می‌توان منابع حاصل از مولدسازی را به‌صورت پروژه‌محور برای تکمیل آنها اختصاص داد.
احمدی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در حوزه آبفا گفت: در این حوزه نیز جای کار وجود دارد و باید املاک مازاد دستگاه به‌سرعت شناسایی و فرآیند مولدسازی آنها دنبال شود.
وی همچنین به موضوع دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد و افزود: با توجه به مصوبه‌ای که امروز در این زمینه مطرح شد، در صورت ابلاغ از طریق فرمانداری می‌توان اقدامات خوبی را در این حوزه انجام داد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان با بیان اینکه دزفول ظرفیت بالایی در حوزه مولدسازی دارد، گفت: اگر مصوبات این جلسه قابلیت اجرا پیدا کنند، می‌توان انتظار داشت که یک تحول جدی در حوزه مولدسازی دارایی‌های دولت در شهرستان دزفول رخ دهد.
احمدی در ادامه با اشاره به موضوع عوارض آلایندگی و ظرفیت‌های این منابع برای اجرای پروژه‌های شهری اظهار کرد: در حال حاضر در استان خوزستان حدود ۳۳ هزار میلیارد تومان اصل عوارض آلایندگی و حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان فرع آن، در مجموع نزدیک به ۵۰ هزار میلیارد تومان، به مرحله قطعیت رسیده است.
وی افزود: با پیگیری‌هایی که از سوی کارگروه آلایندگی استان انجام می‌شود، این منابع می‌تواند تحول بزرگی در حوزه پروژه‌های شهرداری‌ها و خدمات شهری در سراسر استان ایجاد کند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان با اشاره به جایگاه جمعیتی دزفول در استان گفت: دزفول از نظر جمعیتی دومین شهرستان استان خوزستان است و طبیعتاً سهم قابل توجهی از منابع و ظرفیت‌های ایجادشده در حوزه عوارض آلایندگی می‌تواند به این شهرستان اختصاص پیدا کند که باید در چارچوب ضوابط و فرمول‌های قانونی دنبال شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.