کد خبر : 70252
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۷

کشف ۵ هزار کیلو گوشت و مرغ احتکاری و تاریخ‌گذشته در اهواز

کشف ۵ هزار کیلو گوشت و مرغ احتکاری و تاریخ‌گذشته در اهواز

آوای جنوب ۵ تن گوشت و مرغ احتکاری و تاریخ‌گذشته در یکی از مناطق اهواز شناسایی و با دستور قضایی ضبط و محل مربوطه پلمب شد. به گزارش آوای جنوب در چارچوب سیاست‌های ابلاغی قرارگاه حقوقی و قضایی مبنی بر مبارزه قاطع با احتکار و همچنین در راستای صیانت از سلامت و بهداشت شهروندان، مقدار

آوای جنوب
۵ تن گوشت و مرغ احتکاری و تاریخ‌گذشته در یکی از مناطق اهواز شناسایی و با دستور قضایی ضبط و محل مربوطه پلمب شد.
به گزارش آوای جنوب در چارچوب سیاست‌های ابلاغی قرارگاه حقوقی و قضایی مبنی بر مبارزه قاطع با احتکار و همچنین در راستای صیانت از سلامت و بهداشت شهروندان، مقدار ۵ تن گوشت و مرغ احتکاری و تاریخ‌گذشته در منزلی در یکی از مناطق اهواز کشف شد.
این اقدام در پی رصد و اقدامات نظارتی انجام گرفت و با صدور دستور قضایی و حضور نماینده دادستان مرکز استان در محل، اقلام مکشوفه ضبط و محل نگهداری نیز پلمب گردید.
بر اساس این گزارش، رسیدگی قضایی به پرونده متهم یا متهمان در دستور کار قرار دارد و برخورد قانونی قاطع با هرگونه اقدام اخلال‌گرانه در نظام توزیع کالاهای اساسی و تهدیدکننده سلامت عمومی ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.