کد خبر : 56787
تاریخ انتشار : یکشنبه 6 آوریل 2025 - 11:15

کشف ۳دستگاه رمز ارز دیجیتال قاچاق در گچساران

کشف ۳دستگاه رمز ارز دیجیتال قاچاق در گچساران

آوای جنوب فرمانده انتظامي شهرستان گچساران از کشف ۳ دستگاه استخراج رمز ارز قاچاق در اين شهرستان خبر داد. ‌ به گزارش آوای جنوب، سرهنگ “ارسلان خادميان” اظهار داشت: مأموران پلیس آگاهی شهرستان گچساران در راستاي اجراي طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز با هماهنگي مرجع قضائي در بازرسی از دوباب منزل مسکونی دریکی

آوای جنوب
فرمانده انتظامي شهرستان گچساران از کشف ۳ دستگاه استخراج رمز ارز قاچاق در اين شهرستان خبر داد.

به گزارش آوای جنوب، سرهنگ “ارسلان خادميان” اظهار داشت: مأموران پلیس آگاهی شهرستان گچساران در راستاي اجراي طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز با هماهنگي مرجع قضائي در بازرسی از دوباب منزل مسکونی دریکی از محلات شهرستان، موفق به کشف ۳ دستگاه ماینر (دستگاه استخراج ارز دیجیتال) ومتعلقات آن گردیدند .

فرمانده انتظامي شهرستان گچساران با اشاره به اين که در اين راستا ۲نفر دستگير وپس از تشکیل پرونده ،متهمین به مرجع قضائي معرفی گردیدند.
سرهنگ ارسلان خادمیان درپایان بیان داشت : باتوجه به اوضاع کنونی جامعه و نیاز مبرم به برق،مبارزه بی امان بااستفاده کنندگان غیرمجاز دستگاه های تولید رمز ارز دیجیتال دردستور ویژه این پلیس قرار دارد و بامخلان نظم و امنیت بصورت قاطع وقانونی برخورد میگردد و شهروندان هرگونه موارد مشکوک را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.