کد خبر : 63390
تاریخ انتشار : دوشنبه 7 مهر 1404 - 8:47

پیام مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون به مناسبت روز ملی آتش نشانی

پیام مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون به مناسبت روز ملی آتش نشانی

مهندس قباد ناصری، مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون طی پیامی فرارسیدن ۷ مهر، روز ملی آتش نشانی و ایمنی را گرامی داشت. آوای جنوب، در پیام مهندس قباد ناصری، مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون آمده است: بسمه تعالی هفتم مهرماه، روز ملی آتش نشانی و ایمنی، تداعی­بخش یکی از

مهندس قباد ناصری، مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون طی پیامی فرارسیدن ۷ مهر، روز ملی آتش نشانی و ایمنی را گرامی داشت.

آوای جنوب، در پیام مهندس قباد ناصری، مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون آمده است:

بسمه تعالی

هفتم مهرماه، روز ملی آتش نشانی و ایمنی، تداعی­بخش یکی از مهمترین و اساسی‌ترین ارزش‌های صنعت نفت می باشد؛ ارزشی که در سراسر فرآیند تولید، جایگاهی بی­مانند دارد. در مسیر پیشبرد رسالت تخصصی که مجموعه ای بزرگ از پیچیدگی‌ها و ریسک­های عملیاتی به­شمار می­آید، رعایت دقیق اصول ایمنی، چراغی روشن و راهنمای ما برای تحقق تولید پایدار است.

ایمنی نه یک الزام و مجموعه­ای از دستور العمل­ها، بلکه یک فرهنگ جامع سازمانی است؛ فرهنگی غنی که صیانت از سرمایه‌های انسانی و دارایی‌­های فیزیکی را در اولویت قرار داده و تضمین کننده­ی حرکت (دوستدارمحیط زیست) سازمان است.

در آستانه این روز بزرگ، ضمن ادای احترام به مقام والای شهدای آتش­نشان، از تلاش‌های ارزشمند آتش­نشانان و کارشناسان ایمنی شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون که با تعهد و دقت نظر بی­مانند، محیطی امن و آسوده را برای فعالیت حرفه­ای و تخصصی سایر کارکنان شرکت فراهم آورده­اند، تقدیر نموده و برای یکایک عزیزان، سلامت و موفقیت روزافزون را آزومندم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.