کد خبر : 68116
تاریخ انتشار : دوشنبه 13 بهمن 1404 - 14:10

پروژه‌های آبرسانی دهه فجر بویراحمد وارد فاز اجرا شد

پروژه‌های آبرسانی دهه فجر بویراحمد وارد فاز اجرا شد

آوای جنوب مدیرکل آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم‌زمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، مجموعه‌ای از پروژه‌های آبرسانی در بویراحمد افتتاح و عملیات اجرایی طرح‌های جدید نیز آغاز شد. رضا رضایی، ظهر روز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه، در آیین افتتاح پروژه‌های عمرانی و اقتصادی دهه فجر در بویراحمد، از افتتاح پنج پروژه آب‌رسانی با

آوای جنوب
مدیرکل آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم‌زمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، مجموعه‌ای از پروژه‌های آبرسانی در بویراحمد افتتاح و عملیات اجرایی طرح‌های جدید نیز آغاز شد.
رضا رضایی، ظهر روز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه، در آیین افتتاح پروژه‌های عمرانی و اقتصادی دهه فجر در بویراحمد، از افتتاح پنج پروژه آب‌رسانی با اعتباری بالغ بر ۳۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان خبر داد و اظهار کرد: هم‌زمان با افتتاح این پروژه‌ها، عملیات اجرایی پروژه‌های جدیدی نیز با اعتباری بیش از ۳۱۲ میلیارد تومان آغاز شده است.
وی با اشاره به پروژه مخزن ۵ هزار مترمکعبی الدعی مهریان افزود: این پروژه یکی از طرح‌های مهم تأمین آب شرب شهر یاسوج است که با بهره‌برداری از آن، ۴ هزار و ۳۰۰ خانوار تحت پوشش قرار می‌گیرند.
رضایی تصریح کرد: با توجه به کمبود ظرفیت ذخیره آب و بروز تنش آبی در لایه‌های کلاه‌فرنگی این منطقه، اجرای این پروژه در دستور کار قرار گرفت و پیگیری‌های متعددی برای تحقق آن انجام شد.
مدیرکل آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: در قالب این پروژه، یک و نیم کیلومتر عملیات جاده‌سازی و راه دسترسی اجرا می‌شود و همچنین چهار هزار و ۵۰۰ متر خط انتقال آب از چشمه مهریون پیش‌بینی شده است.
وی در ادامه افزود: منبع تأمین آب این طرح، چشمه مهریون است که در حال حاضر موجود بوده و عملیات بازسازی و بهسازی آن نیز به‌منظور تکمیل و بهره‌برداری نهایی پروژه در دستور کار قرار دارد.
رضایی با بیان اینکه اجرای این پروژه‌ها نقش مهمی در کاهش تنش آبی خواهد داشت، تصریح کرد: با بهره‌برداری از این طرح‌ها، ۲۳ روستا از تنش آبی خارج می‌شوند و بخشی از مطالبات مردم شهر یاسوج نیز در این پروژه‌ها دیده شده است.
وی خاطرنشان کرد: در تابستان گذشته مناطقی مانند سرآبه و خلیج فارس با تنش آبی مواجه بودند که این مشکل صرفاً محدود به سال گذشته نبوده و در سال‌های قبل نیز وجود داشته است.
رضایی افزود: برای رفع پایدار این مشکلات، پروژه‌های جدیدی تعریف شده و عملیات اصلاح و توسعه شبکه «کجار» نیز آغاز خواهد شد تا در تابستان سال آینده شاهد بروز تنش آبی در این مناطق نباشیم.
مدیرکل آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد در پایان خاطرنشان کرد: در مجموع، اعتباری بالغ بر ۳۴۴ میلیارد تومان برای این پروژه‌ها پیش‌بینی شده و تکمیل‌شود طرح‌هایی که قابلیت بهره‌برداری دارند، در زمان‌بندی تعیین‌شده تکمیل و در اختیار مردم قرار گیرند.


#دهه_فجر
#کهگیلویه_و_بویراحمد

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.