پتروشیمی هنگام پس از سالها توقف راهاندازی شد

محمد شریعتمداری، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس، راهاندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام را غلبه بر اراده جنگ، تحریم و سوء مدیریت دانست و نوشت: این واحد که سالها در پیچ و خم تحریمها و اختلافات پیمانکاری معطل مانده بود، در سختترین شرایط جنگ اخیر به بار نشست. به گزارش آوای جنوب، محمد شریعتمداری، مدیرعامل هلدینگ خلیج
محمد شریعتمداری، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس، راهاندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام را غلبه بر اراده جنگ، تحریم و سوء مدیریت دانست و نوشت: این واحد که سالها در پیچ و خم تحریمها و اختلافات پیمانکاری معطل مانده بود، در سختترین شرایط جنگ اخیر به بار نشست.
به گزارش آوای جنوب، محمد شریعتمداری، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس، در یادداشتی با اشاره به راهاندازی واحد تولید اوره پتروشیمی هنگام، این دستاورد را نتیجه عبور از جنگ، تحریم و چالشهای مدیریتی دانست.
متن یادداشت به شرح زیر است:
«واحد تولید اوره پتروشیمی هنگام که سالها در پیچ و خمهای تحریم و مدیریتهای مختلف و اختلافات دیرینه پیمانکاری معطل مانده بود، درست در سختترین شرایط جنگ اخیر به عنوان یکی از کوچکترین ثمرات خون شهدای گلگونکفن صنعت پتروشیمی ایران به بار نشست.
این واحد صنعتی با ظرفیت تولید سالانه بیش از یک میلیون تن اوره نقش چشمگیر در زنجیره تأمین نیاز داخلی، امنیت غذایی و نیز افزایش سهم صادرات پتروشیمی ایفا خواهد کرد.
درود بر همت بلند آحاد مدیران، مهندسان و کارکنان گرانقدر شرکت پتروشیمی هنگام.»
برچسب ها :پتروشیمی ، پتروشیمی هنگام ، محمد شریعتمداری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰