کد خبر : 56346
تاریخ انتشار : شنبه 2 فروردین 1404 - 17:55

وعده‌ها خاک خوردند؛ شورای شهر یاسوج؛ وعده‌های بزرگ، اقدامات ناچیز

وعده‌ها خاک خوردند؛ شورای شهر یاسوج؛ وعده‌های بزرگ، اقدامات ناچیز

آوای جنوب شورای شهر یاسوج در این دوره نتوانست از فرصت‌ها به نحو مطلوب استفاده کند و وعده‌های بزرگش در عمل به نتایج کوچکی منجر شد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای جنوب» با گذشت بیش از سه سال و نیم از فعالیت شورای شهر یاسوج، این نهاد محلی که روزی با وعده‌های بزرگ و

آوای جنوب
شورای شهر یاسوج در این دوره نتوانست از فرصت‌ها به نحو مطلوب استفاده کند و وعده‌های بزرگش در عمل به نتایج کوچکی منجر شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای جنوب» با گذشت بیش از سه سال و نیم از فعالیت شورای شهر یاسوج، این نهاد محلی که روزی با وعده‌های بزرگ و برنامه‌های تحول‌گرا پا به عرصه گذاشت، امروز در عمل نتوانسته انتظارات مردم را برآورده کند. با وجود اینکه تنها چند ماه به پایان دوره این شورا باقی مانده است، بسیاری از وعده‌ها و برنامه‌های مطرح‌شده در ابتدای کار، یا نیمه‌کاره رها شده‌اند یا اصلاً به مرحله اجرا نرسیده‌اند. این عملکرد ضعیف، نه‌تنها نارضایتی مردم را به همراه داشته، بلکه این سؤال را به وجود آورده است که آیا اعضای فعلی شورا صلاحیت ادامه کار در دوره بعدی را دارند یا خیر

شورای شهر یاسوج در ابتدای فعالیت خود، وعده‌هایی مانند بهبود وضعیت حمل‌ و نقل عمومی، ساماندهی وضعیت ترافیک، توسعه فضای سبز، حل معضل پسماند، ارتقای زیرساخت‌های شهری و ایجاد امکانات رفاهی برای شهروندان را مطرح کرد. اما در عمل، شاهد اقدامات مؤثر و قابل توجهی در این زمینه‌ها نبوده‌ایم.

به عنوان مثال وضعیت اتوبوس‌های شهری و سرویس‌های حمل‌ونقل همچنان نامناسب است و شهروندان با مشکلات زیادی در این زمینه مواجه هستند.، معضل پسماند و جمع‌آوری زباله‌ها همچنان یکی از چالش‌های اصلی شهر یاسوج است و اقدامات شورا در این زمینه ناکافی بوده است. با وجود وعده‌های متعدد، توسعه فضای سبز به خصوص در زمینه پارک‌های محله‌ای و بهبود کیفیت پارک‌های شهری به کندی پیش رفته و بسیاری از پروژه‌ها ناتمام مانده‌اند، مشکلات ترافیکی و کمبود زیرساخت‌های مناسب در برخی مناطق شهر، همچنان پابرجاست و اقدامات شورا در این زمینه چشمگیر نبوده است.

یاسوج، به عنوان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد، شهری با پتانسیل‌های بالای گردشگری، طبیعی و اقتصادی است. اما برای رسیدن به جایگاه واقعی خود، نیاز به مدیریتی تحول‌گرا، پویا و مسئولیت‌پذیر دارد. متأسفانه شورای فعلی شهر نتوانسته است از این پتانسیل‌ها به نحو مطلوب استفاده کند و در عمل، شاهد رکود و عدم پیشرفت در بسیاری از حوزه‌های شهری بوده‌ایم.

با توجه به عملکرد ضعیف شورای شهر یاسوج در این دوره، به نظر می‌رسد که ادامه حضور اعضای فعلی در دوره بعدی، نه‌تنها کمکی به پیشرفت شهر نخواهد کرد، بلکه ممکن است باعث تداوم رکود و ناکارآمدی شود. بهتر است اعضای شورا با وجدانی آگاهانه، از ثبت‌نام برای دوره بعد خودداری کنند و فرصت را به مدیران جدید، جوان و تحول‌گرا بسپارند. یاسوج نیاز به افرادی دارد که با انرژی، ایده‌های نو و تعهدی قوی، بتوانند این شهر را به جایگاه واقعی خود برسانند.

شورای شهر یاسوج در این دوره نتوانست از فرصت‌ها به نحو مطلوب استفاده کند و وعده‌های بزرگش در عمل به نتایج کوچکی منجر شد. با توجه به نزدیک شدن به پایان دوره، بهتر است اعضای شورا با پذیرش این واقعیت، راه را برای حضور مدیران جدید و تحول‌گرا باز کنند. یاسوج شهری با ظرفیت‌های فراوان است و نیاز به مدیریتی دارد که بتواند این ظرفیت‌ها را به فعل تبدیل کند.

یادداشت: حسین علیزاده

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.