کد خبر : 71868
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۶

وزیر نفت: موفقیت صنعت نفت حاصل کار یک مدیر یا شرکت نیست

وزیر نفت: موفقیت صنعت نفت حاصل کار یک مدیر یا شرکت نیست

وزیر نفت با تأکید بر نقش هماهنگ همه بخش‌های صنعت نفت در تحقق اهداف تولید و توسعه گفت: موفقیت‌های این صنعت حاصل عملکرد یک زنجیره یکپارچه است و نسبت دادن دستاوردها به یک شرکت یا مدیر، نادقیق و غیرحرفه‌ای است. به گزارش آوای جنوب، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت، با تأکید بر ضرورت نگاه یکپارچه به

وزیر نفت با تأکید بر نقش هماهنگ همه بخش‌های صنعت نفت در تحقق اهداف تولید و توسعه گفت: موفقیت‌های این صنعت حاصل عملکرد یک زنجیره یکپارچه است و نسبت دادن دستاوردها به یک شرکت یا مدیر، نادقیق و غیرحرفه‌ای است.

به گزارش آوای جنوب، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت، با تأکید بر ضرورت نگاه یکپارچه به صنعت نفت اظهار کرد: موفقیت‌های صنعت نفت نتیجه تلاش و عملکرد هماهنگ مجموعه‌ای از بخش‌ها، شرکت‌ها و نیروهای تخصصی است که در کنار یکدیگر این زنجیره را شکل می‌دهند.

وی افزود: نمی‌توان دستاوردهای صنعت نفت را صرفاً به یک شرکت یا یک مدیر نسبت داد؛ چرا که تحقق اهداف این صنعت حاصل همکاری و پیوستگی بخش‌های مختلف از تولید و توسعه گرفته تا پشتیبانی، انتقال و سایر حلقه‌های زنجیره است.

پاک‌نژاد تصریح کرد: صنعت نفت باید به عنوان یک زنجیره به‌هم‌پیوسته و یکپارچه دیده شود و ارزیابی عملکرد نیز باید بر اساس نقش و اثرگذاری مجموعه این بخش‌ها انجام گیرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.