کد خبر : 70558
تاریخ انتشار : یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۸:۴۲

ورود کمیسیون اصل ۹۰ به پرونده بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی

ورود کمیسیون اصل ۹۰ به پرونده بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به شکایات گسترده بازنشستگان درباره بیمه تکمیلی، اعلام کرد سازمان تامین اجتماعی باید درباره کسر حق بیمه از حقوق بازنشستگان و عدم پرداخت آن به شرکت‌های بیمه‌گر، گزارش شفافی ارائه کند. آوای جنوب؛ رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی از ورود این کمیسیون به موضوع بیمه تکمیلی

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به شکایات گسترده بازنشستگان درباره بیمه تکمیلی، اعلام کرد سازمان تامین اجتماعی باید درباره کسر حق بیمه از حقوق بازنشستگان و عدم پرداخت آن به شرکت‌های بیمه‌گر، گزارش شفافی ارائه کند.

آوای جنوب؛ رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی از ورود این کمیسیون به موضوع بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی خبر داد و خواستار ارائه گزارش جامع از سوی سازمان تأمین اجتماعی شد.

حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر با اشاره به اعتراضات بازنشستگان گفت: محور اصلی شکایات مطرح‌شده، مشکلات مربوط به بیمه‌های تکمیلی و اختلال در ارائه خدمات درمانی به بازنشستگان است.

وی افزود: بر اساس گزارش‌های رسیده به کمیسیون اصل ۹۰، سازمان تأمین اجتماعی حق بیمه تکمیلی را از حقوق بازنشستگان کسر کرده اما این مبالغ به شرکت‌های بیمه‌گر پرداخت نشده است؛ موضوعی که موجب توقف یا کاهش سطح خدمات درمانی ارائه‌شده به بازنشستگان شده است.

پژمانفر اظهار کرد: به همین دلیل در نامه‌ای رسمی به مدیریت سازمان تأمین اجتماعی، خواستار ارائه توضیحات دقیق درباره علت عدم پرداخت این وجوه و همچنین نحوه ارائه خدمات درمانی به بازنشستگان شده‌ایم.

### انتقاد از فاصله آمارها با واقعیت زندگی بازنشستگان

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ با اشاره به گزارش‌های ارائه‌شده از سوی سازمان تأمین اجتماعی گفت: اگرچه این سازمان فهرست گسترده‌ای از خدمات و امکانات درمانی را در پاسخ به کمیسیون ارائه کرده است، اما میان آمارهای اعلامی و تجربه واقعی بازنشستگان فاصله قابل توجهی وجود دارد.

وی افزود: بسیاری از بازنشستگان این پرسش را مطرح می‌کنند که با وجود بودجه‌های کلان و شبکه گسترده مراکز درمانی، چرا دسترسی به خدمات بیمه تکمیلی با مشکل مواجه شده و کیفیت خدمات درمانی در سطح مطلوب قرار ندارد.

پژمانفر تأکید کرد: گزارش‌های ارائه‌شده از سوی تأمین اجتماعی هرچند از نظر آماری قابل توجه است، اما پاسخ روشنی به پرسش‌های کمیسیون درباره عدم پرداخت حق بیمه‌های تکمیلی ارائه نمی‌دهد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بازنشستگان پس از سال‌ها پرداخت حق بیمه، نباید برای دریافت خدمات درمانی اولیه با مشکل مواجه شوند و پذیرش این واقعیت می‌تواند نخستین گام برای اصلاح ساختارها و رفع مشکلات موجود باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.