کد خبر : 55747
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 اسفند 1403 - 8:22

هشدار به گرانفروشان بازار گچساران

هشدار به گرانفروشان بازار گچساران

آوای جنوب رئیس اتاق اصناف گچساران گفت: از ۲۰ اسفندماه جاری گشت ویژه نظارت بر بازار برگزار می‌شود و به‌ شدت با اصناف متخلف برخورد می‌گردد. به گزارش آوای جنوب از گچساران محمد فرهمندیان در مجمع‌ عمومی اتاق اصناف شهرستان گچساران با اشاره به ادغام برخی از رسته‌های،صنفی با دیگر رسته‌ها اظهار کرد: طبق قانون

آوای جنوب
رئیس اتاق اصناف گچساران گفت: از ۲۰ اسفندماه جاری گشت ویژه نظارت بر بازار برگزار می‌شود و به‌ شدت با اصناف متخلف برخورد می‌گردد.

به گزارش آوای جنوب از گچساران محمد فرهمندیان در مجمع‌ عمومی اتاق اصناف شهرستان گچساران با اشاره به ادغام برخی از رسته‌های،صنفی با دیگر رسته‌ها اظهار کرد: طبق قانون ادغام سه رسته صنفی با بعضی از رسته‌هایی که هم خوانی دارند صورت می‌گیرد.
وی بیان کرد: برخی از این رسته‌ها که با دیگر اتحادیه‌ها ادغام می شوند معترض بوده و نگران هستند ولی متأسفانه کم‌کاری از خود آنها بوده که طبق موعد قانونی ثبت‌نام نکردند.
رئیس اتاق اصناف گچساران تصریح کرد: کم‌کاری از جانب خود آن اتحادیه بوده و به‌هیچ‌عنوان اتاق اصناف مقصر نیست.
فرهمندیان عنوان کرد: اتحادیه ابزار و مصالح تأسیسات ساختمانی، مشاورین املاک و اتومبیل و فروشندگان لوازم‌ خانگی و فرش و موکت با دیگر اتحادیه‌ها ادغام شدند.
وی با اشاره به آغاز ماه رمضان و نزدیکی ایام پایان سال گفت: با توجه‌ به آغاز ماه رمضان و نزدیک‌ شدن ایام پایانی سال و نوروز اتحادیه‌ها باید فعالیت خود را بر نظارت زیر مجموعه‌های خود بیشتر کنند.
رئیس اتاق اصناف گچساران خاطرنشان کرد: گرانی در تمام کشور وجود دارد ولی در گچساران در برخی مواقع بیشتر بوده باید در شهرستان شرایط بیشتر درک شده و اصناف موارد را رعایت کنند.
فرهمندیان با اشاره به افزایش سرسام‌آور اجناس در کشور افزود: از ۲۰ اسفندماه جاری گشت ویژه نظارت بر بازار برگزار می‌شود و به‌شدت با اصناف متخلف برخورد می‌گردد.
وی بیان کرد: برخی از اتحادیه‌ها که حضور آنها ضروری می‌باشد در جلسه حضور نداشتند که این خود تخلف است.
فرهمندیان اضافه کرد: اتحادیه تا ۱۵ اسفندماه جاری باید حدود ۶۰ درصد از بدهی خود را به اتاق اصناف پرداخت کنند در غیر این صورت با آنها از راه قانونی برخورد می‌شود.
فرزاد اکبری عضو هیئت‌مدیره اتاق اصناف گچساران گفت: نباید اجحافی در حق رسته‌های ادغام شده صورت گیرد.
وی بیان کرد: در این راستا باید در نظر گرفته شود که رسته‌های پذیرنده این ادغام می‌توانند با توجه‌ به گستردگی زیر مجموعه کار را به‌ خوبی انجام دهند.
اکبری ادامه داد: انتظار می‌رود نسبت به ادغام رسته‌ها منصفانه با درنظرگرفتن همگنی آنها این کار انجام شود.
#بازار_گچساران
#نظارت_نوروز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.