کد خبر : 64099
تاریخ انتشار : جمعه 25 مهر 1404 - 22:20

هشدار امام جمعه باشت نسبت به حذف تابلوهای شهدا از مدارس

هشدار امام جمعه باشت نسبت به حذف تابلوهای شهدا از مدارس

آوای جنوب امام جمعه باشت با انتقاد شدید از حذف تابلوهای شهدا از سردر مدارس، خواستار پاسخگویی فوری نهادها شد. حجت‌الاسلام امید گنجه‌ای در خطبه‌های نماز جمعه امروز ۲۵ مهرماه در مصلی شهر باشت اظهار داشت: رهبری در نظام اسلامی شخصیتی است که هیچ جناح و جریان سیاسی نمی‌تواند خواسته‌ای را بر ایشان تحمیل کند

آوای جنوب
امام جمعه باشت با انتقاد شدید از حذف تابلوهای شهدا از سردر مدارس، خواستار پاسخگویی فوری نهادها شد.
حجت‌الاسلام امید گنجه‌ای در خطبه‌های نماز جمعه امروز ۲۵ مهرماه در مصلی شهر باشت اظهار داشت: رهبری در نظام اسلامی شخصیتی است که هیچ جناح و جریان سیاسی نمی‌تواند خواسته‌ای را بر ایشان تحمیل کند و تصمیمات ایشان از مصلحت عمومی جامعه و واقعیت‌های موجود کشور نشأت می‌گیرد.
امام جمعه باشت در ادامه به موضوع سیاست خارجی اشاره کرد و گفت: تعیین‌کننده اصلی در جریان مذاکرات از جمله برجام و آتش‌بس‌ها، شرایط میدانی و واقعیت‌های کشور است. رهبری معظم انقلاب با اینکه مذاکره با آمریکا را غیرعاقلانه و غیرشرافتمندانه می‌دانند، اما هنگامی که شرایط میدان اقتضا کند ممکن است اجازه مذاکره غیرمستقیم را برای مدیریت فضای داخلی صادر کنند.
حجت‌الاسلام گنجه‌ای تأکید کرد: نتیجه مذاکره با آمریکا روشن است، زیرا آنها می‌خواهند ایران از توانمندی‌های علمی، هسته‌ای و موشکی خود دست بردارد و اقتدار منطقه‌ای‌اش را کنار بگذارد. هدف اصلی استکبار جهانی چیزی جز تجزیه و تضعیف ایران نیست، از این رو مردم باید هوشیار باشند.
خطیب جمعه باشت در بخش دیگری از خطبه‌ها با گلایه شدید از وضعیت مدارس شهرستان، به مسئله حذف تابلوهای شهدا از سردر برخی مدارس اشاره کرد و از مسئولان خواست که در این باره پاسخگو باشند.
او با بیان اینکه زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از خود شهادت نیست، اظهار داشت: در جلسات متعدد با مسئولان، از جمله شورای اداری و در حضور استاندار، تذکر دادم که این تابلوها باید بازگردانده شوند. ما نباید در نظام اسلامی شاهد حذف نام شهید از سردر مدارس باشیم و این امر یک خطای جدی محسوب می‌شود.
گنجه‌ای این اقدام را تهدیدی برای ارزش‌های انقلاب دانست و خواستار شد: نهادهای انقلابی، آموزش و پرورش و خانواده‌های معظم شهدا باید پیگیر جدی این مطالبه باشند و اجازه ندهند یاد شهدا از فضای آموزشی کشور حذف شود.
امام جمعه باشت در بخش پایانی سخنان خود به مسئله ممنوعیت کشت صیفی‌جات و تخلفات مربوط به بهره‌برداری از منابع آب زیرزمینی پرداخت و نسبت به عواقب آن هشدار داد.
وی تصریح کرد: اجاره آب چاه‌ها و انتقال آن به زمین‌های بایر، خلاف قانون و مغایر با شرع است، زیرا آب‌های زیرزمینی سرمایه عمومی مردم به شمار می‌رود. هر کشاورز باید بر اساس پروانه چاه خود عمل کند و از تجاوز به حریم منابع پرهیز داشته باشد.
حجت‌الاسلام گنجه‌ای هشدار داد: شورای حفاظت از منابع آب باید قاطعانه بر مصوبات خود پایدار بماند و اجازه سوءاستفاده از منابع مردمی را ندهد. او در پایان خواستار حفظ هوشیاری، همدلی و هم‌افزایی مردم و مسئولان در همه عرصه‌های زندگی شد.

#نمازجمعه_باشت
#باشت_امام_جمعه
#هشدار_درباره_حذف_شهدا
#گنجه‌ای_خطبه_جمعه
#یاد_شهدا_باید_بماند
#ارزش‌های_انقلاب
#شهدا
#سردرب

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.