کد خبر : 68360
تاریخ انتشار : دوشنبه 20 بهمن 1404 - 10:24

مشارکت شرکت ملی حفاری ایران در اجرای پروژه توپک رانی خط لوله انتقال نفت در جنوب غربی کشور

مشارکت شرکت ملی حفاری ایران در اجرای پروژه توپک رانی خط لوله انتقال نفت در جنوب غربی کشور

با هدف استفاده از ظرفیت های خدمات فنی و درآمد زایی شرکت ملی حفاری ایران رئیس اداره حفاری فروتعادلی شرکت ملی حفاری ایران از مشارکت این شرکت در اجرای پروژه توپک رانی یک خط لوله انتقال نفت در جنوب غربی کشور خبر داد. آوای جنوب، تورج بهبهانی روز دوشنبه (۲۰ بهمن ۱۴۰۴) در این باره

با هدف استفاده از ظرفیت های خدمات فنی و درآمد زایی شرکت ملی حفاری ایران رئیس اداره حفاری فروتعادلی شرکت ملی حفاری ایران از مشارکت این شرکت در اجرای پروژه توپک رانی یک خط لوله انتقال نفت در جنوب غربی کشور خبر داد.

آوای جنوب، تورج بهبهانی روز دوشنبه (۲۰ بهمن ۱۴۰۴) در این باره گفت: مدیریت خدمات فنی شرکت ملی حفاری با هدف استفاده از ظرفیت ها و در آمد زایی در همکاری با شرکت های زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران و همچنین بخش خصوصی، در زمینه ارائه خدمات فنی یکپارچه که مشتمل بر ۲۵ عملیات کاربردی در صنعت حفاری و تعمیر و تکمیل چاه و امور فنی مرتبط با خطوط لوله جریانی و انتقال است، مشارکت فعال دارد.

وی افزود: از جمله این شرکت ها، شرکت نفت مناطق مرکزی ایران است که علاوه بر همکاری در حفر و تکمیل چاه های نفتی و گازی، در ارتباط با خدمات جانبی نیز همکاری و هم افزایی مستمر طولانی مدت داشته است.

بهبهانی اظهار کرد: در اجرای پروژه توپک رانی هوشمند خط لوله ۱۰ اینچ میدان نفتی خشت در استان فارس به گناوه در استان بوشهر به طول ۱۰۰ کیلومتر در گستره عملیاتی شرکت نفت مناطق مرکزی، شرکت ملی حفاری با یک شرکت بخش خصوصی داخلی همکاری و با اختصاص ابزار و تجهیزات مربوط به حفاری با هوا از جمله ۶ دستگاه کمپرسور  و ۲ دستگاه بوستر هوا، اپراتوری آن را نیز عهده دار می باشد.

رئیس اداره حفاری فرو تعادلی شرکت ملی حفاری ایران که شامل دو اداره حفاری زیر فشار تعادل مخزن(UBD) و حفاری با هوا و زیر مجموعه مدیریت خدمات فنی است، به بازدید اخیر مهندس پیمان ایمانی مدیرعامل و تعدادی از اعضای هیئت مدیره شرکت نفت مناطق مرکزی از مراحل پیشرفت پروژه اشاره و از تلاش و پشتکار مجموعه همکاران در اداره حفاری با هوا به ویژه حسن فروغی نسب رئیس اداره و سید بهزاد هاشمی مقدم سرپرست ارشد عملیات حفاری با هوا قدردانی به عمل آورد.

کلمه پیگ (PIG )مخفف
Pipeline Inspection Gauge
و به معنای معیار سنجش و بازرسی خط لوله است. به راندن پیگ در لوله ها پیگ رانی (pigging) گفته می شود.

پیگ رانی برای انجام عملیات مختلف تمیز کردن، پاکسازی ، اندازه گیری، نگهداری، بازرسی، دریافت اطلاعات در خطوط لوله استفاده می شود که جهت انتقال نفت و‌گاز از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.