کد خبر : 61161
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 مرداد 1404 - 13:55

قرارگاه زیست عفیفانه در کهگیلویه و بویراحمد تشکیل می شود

قرارگاه زیست عفیفانه در کهگیلویه و بویراحمد تشکیل می شود

مقرر شد قرارگاه زیست عفیفانه در این استان با دبیری سپاه فتح و ریاست استانداری تشکیل شود. مسئول امور زنان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به اینکه اقدامات انجام شده در راستای حجاب و عفاف قرارگاه زیست عفیفانه در این استان با دبیری سپاه فتح و ریاست استانداری تشکیل شود. آوای

مقرر شد قرارگاه زیست عفیفانه در این استان با دبیری سپاه فتح و ریاست استانداری تشکیل شود.

مسئول امور زنان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به اینکه اقدامات انجام شده در راستای حجاب و عفاف قرارگاه زیست عفیفانه در این استان با دبیری سپاه فتح و ریاست استانداری تشکیل شود.

آوای جنوب، شهلا محمد حسینی در کارگروه حجاب و عفاف گفت: با توجه به اینکه اقدامات انجام شده در راستای حجاب و عفاف، نوعی پراکندگی و جزیره ای کار کردن را دارد و بازخورد لازم را دراین حوزه ندارد مقرر شد قرارگاه زیست عفیفانه در سطح استان  تشکیل شود

محمدحسینی گفت: در این قرارگاه ضرورت دارد که همه دستگاه‌ها منابع انسانی ، مالی، ابزاری و امکانات خود برای نتیجه بخش بودن این قرارگاه را در کنار هم بگذارند.

وی با بیان اینکه نخبگان علمی در قالب این کارگروه بحث های تحقیقاتی و پژوهشی را انجام می دهند، اضافه کرد: در این کارگروه علت های اولویت دار و راهکارها مشخص و دستگاه‌های اجرایی که منابعی در اختیار دارند بر اساس اولویت ها آنها را اجرا می کنند.

محمدحسینی گفت: یکی از اقدامات اساسی که باید انجام شود تعریف استراتژی در قالب این طرح و عمل کردن بر اساس اولویت های تعریف شده است.

معاون اجتماعی سپاه استان فتح کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: در راستای موضوع حجاب و عفاف شش کارگروه تخصصی باموضوعاتی از جمله زیست عفیفانه، برخوردهای ارشادی ، فیزیکی، مد و لباس در سپاه فتح داریم.

سرهنگ حجت الله عباسی افزود: طرح حیات طیبه یکی از کنشگری های اجتماعی است که با سفیران مهر متشکل از مردم و بسیجیان با رویکرد نرم‌گفتاری کار هدایت را در جامعه انجام می دهند.

حجت الاسلام پیش قدم افزود: ما خواستار تشکیل بخش نظارتی در استانداری‌ برای پیگیری عملکرد دستگاه‌ها و شفاف‌سازی محل هزینه‌کرد اعتبارات تخصصی در حوزه حجاب و عفاف هستیم.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان نیز در این جلسه گفت: نبود دستگاه متولی مشخص و نبود مجری پاسخگو از جمله مشکلاتی است که فعالان حوزه عفاف و حجاب دارند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.