فاجعه در بیمارستان کهگیلویه و بویراحم/ دو نوزاد دوقلو زنده کفن شدند!

آوای جنوب سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد به زنده کفن شدن دو نوزاد دو قلو در بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج واکنش نشان داد و گفت: موضوع در دست بررسی است. ذوالفقار دیودل اظهار داشت: به محض اطلاع از اتفاق پیش افتاده در بیمارستان امام سجاد(ع) مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد کمیتهای با هدف
آوای جنوب
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد به زنده کفن شدن دو نوزاد دو قلو در بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج واکنش نشان داد و گفت: موضوع در دست بررسی است.
ذوالفقار دیودل اظهار داشت: به محض اطلاع از اتفاق پیش افتاده در بیمارستان امام سجاد(ع) مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد کمیتهای با هدف بررسی موضوع مشتکل از کارشناسان واحدهای مختلف از جمله حراست و بازرسی تشکیل و موضوع در دست بررسی است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه در بررسیهای اولیه مشخص شده که دوقلوهای متولد شده نارس بودهاند، عنوان کرد: به خانواده این دو نوزاد اطمینان خاطر میدهیم که موضوع به صورت دقیق بررسی و در صورت وجود کمترین قصور، با عامل و یا عاملان تخلف برخورد قاطع انجام خواهد شد.
زوجی بعد از ۲۳ سال ناباروری بالاخره صاحب دو فرزند دوقلو شدند که بعد از مراجعه به بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج به دلیل نبود ویلچر و آسانسور و عبور و مرور از پله مجبور به زایمان نارس شد(دستور پزشک به صورت تلفنی برای تزریق آمپول سقط جنین ).
دو فرزند دو قلو با زایمان طبیعی به دنیا آمدند ولی اعلام شد که هر دو نوزاد مردهاند و آنان را در کاور مخصوص گذاشتند که با درخواست خانواده دو نوزاد برای دیدن آنان، متوجه زنده بودنشان شدند.
برچسب ها :دانشگاه علوم پزشکی ، زنده کفن شدن ، کهگیلویه و بویراحمد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0