کد خبر : 65500
تاریخ انتشار : چهارشنبه 5 آذر 1404 - 8:26

در صندوق بازنشستگی صنعت نفت چه خبر است؟

در صندوق بازنشستگی صنعت نفت چه خبر است؟

آوای جنوب عضو صندوق بازنشستگی صنعت نفت گفت: صندوق منابع مازادی ندارد که برداشت غیر داشته باشیم، ما اکنون اوراق چاپ کرده و از تسهیلات بانک‌ها استفاده می‌کنیم. علی کاردر در گفت‌وگو با خبرنگاران، درباره وضعیت صندوق بازنشستگی نفت و احتمال جبران کسری بودجه دولت از محل منابع صندوق اظهار داشت: دولت پولی از صندوق

آوای جنوب

عضو صندوق بازنشستگی صنعت نفت گفت: صندوق منابع مازادی ندارد که برداشت غیر داشته باشیم، ما اکنون اوراق چاپ کرده و از تسهیلات بانک‌ها استفاده می‌کنیم.

علی کاردر در گفت‌وگو با خبرنگاران، درباره وضعیت صندوق بازنشستگی نفت و احتمال جبران کسری بودجه دولت از محل منابع صندوق اظهار داشت: دولت پولی از صندوق برنمی‌دارد و این قانونی نیست که برداشت داشته باشد، ولی مالیات بر خوراک دارد که طبیعی است اما مشکل این است که بدهی را نمی‌دهد.

وی افزود: صندوق منابع مازادی ندارد که برداشت غیر داشته باشیم. ما اکنون اوراق چاپ و از تسهیلات بانک‌ها استفاده می‌کنیم.

این عضو صندوق بازنشستگی صنعت نفت درباره وضعیت پرداخت حقوق بازنشستگان نفت تصریح کرد: پرداخت حقوق بازنشستگان بیستم هرماه صورت می‌گیرد، ما باید کسورات را از شرکت‌هایی که کارمندانشان عضو صندوق هستند؛ دریافت و بخشی را هم از محل سرمایه‌گذاری پرداخت می‌کنیم، برخی موارد از محل سرمایه‌گذاری‌ها منابع به موقع وارد صندوق نشده و مطالبات پرداخت نمی‌شود و برخی مواقع هم در حوزه کسورات با مشکل مواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه طبق طرح کلی که سرمایه‌گذاری کردیم نباید برای پرداخت حقوق به مشکل بخوریم، خاطرنشان کرد: برخی پارامترهای پرداخت صندوق؛ سهم کارفرما است یعنی در مدل بازنشستگی به نیابت تحویل می‌دهیم، در برخی شرکت‌ها بورسی شده و اصل ۴۴ این مشکل را داریم که بدهی را نمی‌دهند و برای بازنشستگان این شرکت‌ها مشکل ایجاد می‌شود.

کاردر گفت: مشکل ما این است که تعداد شاغلین از بازنشستگان کمتر است؛ مثلا تامین اجتماعی ۴ شاغل و یک بازنشسته دارد و ما یک بازنشسته و یک شاغل داریم، تامین اجتماعی از محل کسورات ۴ شاغل پول یک بازنشسته را درمی‌آورد و نیازی نیست از محل سرمایه‌گذاری پول مستمری پرداخت کند ولی ما در برابر هر یک بازنشسته یک شاغل داریم یعنی سه واحد دیگر را باید خودمان تامین کنیم تا حقوق یک مستمری بازنشسته پرداخت شود.

وی ادامه داد: صندوق‌هایی که تعداد شاغلین‌شان کاهش و بازنشستگان افزایش می‌یابد؛ ما باید از محل سرمایه‌گذاری‌ها پرداخت داشته باشیم، ضمن اینکه هرچه جلو می‌رویم شاغلین کم و بازنشستگان افزایش پیدا می‌کنند.

عضو صندوق بازنشستگی صنعت نفت تاکید کرد: در کل در شرایط کنونی اقتصاد کشور نمی‌توان گفت که صندوق مشکلی ندارد ولی سعی بر این است با برنامه‌ریزی، پیگیری و تامین منابع مسیر را جلو ببریم.

وی گفت: اکنون اجرای برخی پروژه‌ها به خاطر تامین منابع مالی عقب افتاده که باید منابع تامین شود تا به سرانجام برسند که البته این هم به دلیل شرایط اقتصادی کشور است.

کاردر ابراز امیدواری کرد که از پروژه‌های تولیدی به درآمد برسیم و از این محل مشکلات را حل کنیم.

وی درباره افزایش پورتفوی سهام‌ها خاطرنشان کرد: افزایش سهام کار مستمر و روزانه ما است، بنای ما بر این است که بهترین سهام را در بازار داشته باشیم.

کاردر درباره رقم کنونی منابع صندوق گفت: از نظر اکچوئری ۷۰۰ همت دارای دارایی بروز شده داریم و سالی حدود ۷۰ همت نیز مستمری پرداخت می‌کنیم.

وی به پروژه‌های در دست اقدام صندوق نیز اشاره و اظهار داشت: پروژه اصلی پتروپالایش کنگان تا دو ماه دیگر به بهره‌برداری می‌رسد، برای ایران ال‌ان‌جی احتمال دارد که از خط اعتباری سایناشورچین استفاده کنیم و نیم فاز توسعه را انجام دهیم، همچنین فاز اول فشارافزایی پارس جنوبی، فاز دوم سروک آذر و میدان چنگوله را دستور کار داریم، همچنین برخی پروژه‌های دیگر از جمله تولید قیر هایتک و فاز دوم مخازن فراسکو را داریم که در پروژه فراسکو در صورت تامین منابع فاز دوم را توسعه می‌دهیم.

عضو صندوق بازنشستگی صنعت نفت یادآور شد: این پروژه‌ها از محل منابع صندوق و از بازار، تامین منابع می‌شوند

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 9 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 8
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

محسن حسنی نسب چهارشنبه , ۵ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۵

ببینید چرانمیایید حقوق همه شاغلان رسمی رایکسان کنید.
چراانقدر تبعیض؟
من با۲۰سال سابقه چون تبدیل وضعیت شدم، گفتند مدرکت غیرمرتبطه و حقوقم ماهانه زیر ۱۰میلیونه
چرارسیدگی نمیکنید؟
مدرک فوق لیسانسمو زدند غیرمرتبط
خب بزارند جای مرتبطش
من که جایگزینم اوردم برای خودم

سیروس سالم دزفولی پنجشنبه , ۶ آذر ۱۴۰۴ - ۷:۳۹

از اینکه جنابعالی عضو هیعت مدیرهء صنعت نفت هستید بسیار خرسند وشاد هستم.

سید پنجشنبه , ۶ آذر ۱۴۰۴ - ۸:۱۶

سلام آقای ریس صندوق بازنشستگی نفت چرا شما نفتی‌ها همیسه دوست دارین فراتر از قانون عمل کنید چرا دوست دارین جزیره ای عمل کنین با باشما هم باید ادغام بشید در سیستم بیمه مرکزی کشور خودتونو خلاص کنید

حمید پنجشنبه , ۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۶

اگر‌ منابع ندارید چرا با وجود سهام ۴۰٪ هلدینگ اجازه میدهید از اموال صندوق برای تیم فوتبال استقلال هزینه شود؟ در حالیکه امنیت سلامت و زندگی بازنشستگان بر همه امور اولویت دارد،اگر شما هوادار ان تیم هستید که کارت هواداری هم دارید دلیل نمیشود اموال بازنشسته را در راه تبلیغات تاجرنیا هزینه کنید،

عباس علی میرشکار شنبه , ۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۸

قبل از اینکه کاسه گدایی صندوق جهت پرداخت حقوق راه اندازی نشده لطفاً لطفاً دست از حمایت باشگاه استقلال بردارید فوتبال در ایران چاه ویلی است که هر چی هزینه کنید سیراب نمیشه حق‌الناس که رعایت نشه دینداری مفهومی ندارد

علیر ضا حیدری یکشنبه , ۹ آذر ۱۴۰۴ - ۲:۱۳

با سلام ۳۷ سال هست خدمت کردم۰ اسال باز نشسته ام ا ۶سر عائله ا بزرگسال دارم حق اینها را به چه کسی مید هید

اممد سه شنبه , ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳

با سلام یکی از شرکت هایی که حق صندوق را از حقوق کارمند کسر می کند ولی بنا به هر دلیلی پرداخت به صندوق را انجام نمیدهد حفاری شمال است با چندین و چند بار اعتراض به عدم پرداخت و بسته بودن مسیر وام سیوینگ توسط،صندوق دیگه نمیدونیم چکار کنیم .آقای کاردر لطفا خواهشا به این شرکت حفتری شمال برای پرداخت دین به صندوق فشار بیارید به هر طریقی که خودتان صلاح میدانید

کشور چهارشنبه , ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱:۰۴

اگرمنابع‌ندارید،‌پس‌چرابرای‌تیم‌استقلال‌اینقدر‌هزینه‌می‌کنید!؟!؟!؟
چرابااینهمه‌‌اعلام‌نارضایتی،‌هنوز‌هم‌‌‌‌برای‌استقلال‌از‌اموال‌صندوق‌‌هزینه‌
می‌شود؟؟؟‌