کد خبر : 62150
تاریخ انتشار : دوشنبه 3 شهریور 1404 - 16:34

درخواست همسان سازی حقوق کارکنان بانک‌های دولتی و خصوصی با بانک مرکزی

درخواست همسان سازی حقوق کارکنان بانک‌های دولتی و خصوصی با بانک مرکزی

کارزار درخواست همسان سازی حقوق و مزایای کارکنان بانک‌های دولتی و خصوصی با بانک مرکزی شروع به کار کرد. این کارزار مبنی بر اجرای عدالت در پرداخت حقوق و مزایا به منظور ایجاد انگیزه مثبت و سازنده در کارکنان کارکنان بانکی علی‌رغم هجمه‌های ناجوانمردانه صدا و سیما علیه خود و با توجه به دریافت حقوق

کارزار درخواست همسان سازی حقوق و مزایای کارکنان بانک‌های دولتی و خصوصی با بانک مرکزی شروع به کار کرد.

این کارزار مبنی بر اجرای عدالت در پرداخت حقوق و مزایا به منظور ایجاد انگیزه مثبت و سازنده در کارکنان کارکنان بانکی علی‌رغم هجمه‌های ناجوانمردانه صدا و سیما علیه خود و با توجه به دریافت حقوق بسیار پایین‌تر از خط فقر، ایجاد عدالت در پرداخت حقوق و مزایا همانند سایر دستگاه‌های دولتی اعم از بانک مرکزی ایجاد شده است.

متن کارزار همسان سازی حقوق و مزایای کارکنان بانک‌های دولتی و خصوصی با بانک مرکزی بشرح زیر می باشد

رئیس محترم جمهور

رئیس و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی

رئیس محترم بانک مرکزی

سلام

با توجه به شعار دولت، مبنی بر اجرای عدالت در پرداخت حقوق و مزایا به منظور ایجاد انگیزه مثبت و سازنده در کارکنان اداری، ما قشر مظلوم کارکنان بانکی علی‌رغم هجمه‌های ناجوانمردانه صدا و سیما علیه خود و با توجه به دریافت حقوق بسیار پایین‌تر از خط فقر، ایجاد عدالت در پرداخت حقوق و مزایا همانند سایر دستگاه‌های دولتی اعم از بانک مرکزی، صدا و سیما و…، اداره‌های برق، مالیات و ده‌ها دستگاه دیگری که ذیل قانون مدیریت خدمات کشوری نیستند را خواستار می‌باشیم.

لینک کارزار https://www.karzar.net/79792

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.