کد خبر : 72638
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۹

جلسه کانون بازنشستگان اصفهان و نجف‌آباد با معاونت صندوق بازنشستگی نفت

جلسه کانون بازنشستگان اصفهان و نجف‌آباد با معاونت صندوق بازنشستگی نفت

جلسه مشترک و اختصاصی رؤسای محترم کانون‌های بازنشستگی صنعت نفت اصفهان و نجف‌آباد با معاونت صندوق بازنشستگی نفت در تاریخ ۱۴۰۵/۰۶/۱۶ برگزار شد. در این نشست، مهم‌ترین مطالبات، دغدغه‌ها و مشکلات بازنشستگان محترم مطرح و به بررسی و پاسخ مسئولان رسید. به گزارش آوای جنوب، این جلسه با حضور جناب آقایان اسماعیل ادیمی و جهانگیر

جلسه مشترک و اختصاصی رؤسای محترم کانون‌های بازنشستگی صنعت نفت اصفهان و نجف‌آباد با معاونت صندوق بازنشستگی نفت در تاریخ ۱۴۰۵/۰۶/۱۶ برگزار شد. در این نشست، مهم‌ترین مطالبات، دغدغه‌ها و مشکلات بازنشستگان محترم مطرح و به بررسی و پاسخ مسئولان رسید.

به گزارش آوای جنوب، این جلسه با حضور جناب آقایان اسماعیل ادیمی و جهانگیر ادیبی (به نمایندگی از کانون‌های استان اصفهان و شهرستان نجف‌آباد) در تاریخ ۱۴۰۵/۰۶/۱۶ از ساعت ۹:۰۰ تا ۱۴:۰۰ برگزار شد.

محور اول: حوزه درمان و دفترچه‌های درمانی

مهم‌ترین محور مذاکرات این جلسه، اعتراض به طولانی شدن باز زمانی بازپرداخت نسخ درمانی و تأخیر در ارائه و توزیع دفترچه‌های درمانی بود. در این خصوص، اعضای جلسه بر لزوم تسریع در پرداخت هزینه‌های درمانی ناشی از شرایط خاص (جنگی) تأکید کردند. همچنین در خصوص دفترچه‌های درمانی، اطلاع‌رسانی شد که موارد نیاز تمدید شده و هم اکنون در مرحله چاپ قرار دارد که طی هفته آینده میان نمایندگی‌ها توزیع خواهد شد.

محور دوم: پرداخت مزایای رفاهی و بن کالای اساسی

موضوع پیگیری پرداخت مزایای رفاهی جانبی و بن کالای اساسی بازنشستگان در این بخش مورد بحث و بررسی قرار گرفت. نتیجه پیگیری این بود که در جلسه‌ای با حضور جناب آقای جمالی و مسئولان شرکت گاز جهت تأمین مالی و پرداخت این دو مورد برگزار شده است. مبالغ مالی لازم جهت پرداخت معوقات مربوط به این دو آیتم رقم ۷۸ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

محور سوم: سهام شرکت پتروشیمی تابان فردا

طرح مجدد موضوع تخصیص سهام شرکت پتروشیمی تابان فردا به بازنشستگان در این جلسه بررسی شد. مقرر گردید مدیرعامل محترم هلدینگ اهداف (جناب آقای عبوری)، هماهنگی‌های لازم را با مسئولان سازمان بورس جهت تخصیص سهام مذکور به انجام رساند.

محور چهارم: وضعیت ساختمان بهداشت و درمان اصفهان

ابزار نگرانی جدی مسئولان کانون‌ها و هشدار در خصوص خطر و خسارت‌های احتمالی وارد به ساختمان بهداشت و درمان اصفهان در این بخش مطرح شد. همچنین بر پیامدهای آن برای سلامت بازنشستگان استان تأکید گردید.

محور پنجم: امور ورزشی

بررسی برنامه‌ها و کیفیت برگزاری المپیاد ورزشی بازنشستگان و جانبازان صنعت نفت از دیگر محورهای مذاکرات این جلسه بود.

محور ششم: مشکلات بازنشستگان کد ۲۳

طرح مجدد مطالبات و مشکلات بازنشستگان مشمول قانون کد ۲۳ و ضرورت بازنگری و حل و فصل مسائل این قشر در این بخش مورد تأکید قرار گرفت.

محور هفتم: امور گردشگری و رفاهی

توسعه خدمات گردشگری و افزایش سهمیه استفاده از امکانات زیارتی و سیاحتی برای بازنشستگان و خانواده‌های آنان در این بخش بررسی شد.

جمع‌بندی

این جلسه در ساعت ۱۴:۰۰ با تأکید بر استمرار پیگیری مطالبات به‌حق بازنشستگان از سوی رؤسای کانون‌های اصفهان و نجف‌آباد و قول مساعد مسئولان صندوق جهت پیگیری موارد مطرح‌شده به پایان رسید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.