کد خبر : 69679
تاریخ انتشار : شنبه 29 فروردین 1405 - 13:58

تغییرات مدیریتی در شرکت نفت و گاز مارون

تغییرات مدیریتی در شرکت نفت و گاز مارون

آیین معارفه و تکریم دو مدیر شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون برگزار و مهرداد بهاری‌پور به عنوان سرپرست مدیریت مهندسی و ساختمان و سید عمادالدین هاشمی به عنوان سرپرست مدیریت منابع انسانی معرفی شدند. به گزارش آوای جنوب، در مراسمی که شنبه ۲۹ فروردین ماه برگزار شد، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون

آیین معارفه و تکریم دو مدیر شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون برگزار و مهرداد بهاری‌پور به عنوان سرپرست مدیریت مهندسی و ساختمان و سید عمادالدین هاشمی به عنوان سرپرست مدیریت منابع انسانی معرفی شدند.

به گزارش آوای جنوب، در مراسمی که شنبه ۲۹ فروردین ماه برگزار شد، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون ضمن ادای احترام به شهدای جنگ تحمیلی، از زحمات مدیران پیشین تقدیر و سرپرستان جدید را منصوب کرد.

قدردانی از مجاهدان خاموش صنعت نفت

قباد ناصری، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون، در این مراسم با اشاره به نقش بی‌بدیل کارکنان صنعت نفت در خط مقدم تولید گفت: کارکنان صنعت نفت به ویژه تلاشگران بخش بالادست یعنی تولید نفت، فارغ از جایگاه و سمت سازمانی، در راستای تحقق تولید پایدار جانفشانی کرده و اقتصاد کشور را کارآمد نگاه داشته‌اند.

اولویت واحدهای عملیاتی در برنامه‌ریزی

ناصری در ادامه با تأکید بر اینکه مدیریت‌های مهندسی و ساختمان و منابع انسانی باید برنامه‌ریزی خود را بر اساس اولویت واحدهای عملیاتی تنظیم کنند، احکام سرپرستان جدید را تقدیم کرد.

انتصابات و تکریم‌ها

در این مراسم:

مهرداد بهاری‌پور به عنوان سرپرست مدیریت مهندسی و ساختمان منصوب شد

سید عمادالدین هاشمی به عنوان سرپرست مدیریت منابع انسانی معرفی گردید

از زحمات سید ابراهیم صالحین، محمد نوری ممبینی و محمد هادی جعفری تقدیر شد

ناصری در پایان برای سرپرستان جدید آرزوی توفیق کرد و بر لزوم همکاری تنگاتنگ مدیریت‌های پشتیبانی با واحدهای عملیاتی جهت تحقق اهداف تولید پایدار تأکید نمود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.