تبریک مدیرعامل نفت و گاز مارون به مناسبت اعیاد قربان و غدیر

مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون در پیامی، فرا رسیدن عید سعید قربان، آغاز دهه ولایت و عید غدیر خم را به خانواده صنعت نفت به ویژه کارکنان این شرکت تبریک گفت و غدیر را لحظه اتمام نعمت الهی بر بشریت و وداع با نبوت و سلام بر ولایت علی ابن ابیطالب(ع) دانست. به
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون در پیامی، فرا رسیدن عید سعید قربان، آغاز دهه ولایت و عید غدیر خم را به خانواده صنعت نفت به ویژه کارکنان این شرکت تبریک گفت و غدیر را لحظه اتمام نعمت الهی بر بشریت و وداع با نبوت و سلام بر ولایت علی ابن ابیطالب(ع) دانست.
به گزارش «آوای جنوب»، قباد ناصری، مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون، در پیامی به مناسبت اعیاد قربان و غدیر و دهه ولایت، ضمن تبریک این ایام فرخنده به خانواده صنعت نفت به ویژه کارکنان این شرکت، بیانیه خود را به شرح زیر منتشر کرد:
متن پیام قباد ناصری مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون بشرح زیر میباشد:
بسمالله الرحمن الرحیم
عید سعید قربان، جلوهگر بندگی خالق هستی، خلوص محض و پذیرش اراده حضرت دوست است. این روز هنگامه گذر از خود و خویشتن و پذیرش تلاش در رهایی از نفس است.
عید فرخنده غدیر خم، عید امامت، لحظه اتمام نعمت الهی بر بشریت، وداع با نبوت و سلام بر ولایت علی ابن ابیطالب و فرزندانش است، تا آن زمان که امام زمان(عج)، عصر انتظار را انتها بخشیده و جهان را ناجی باشد.
اینجانب ضمن ادای احترام و تجدید بیعت با ولی امر مسلمین، حضرت آیتالله سید مجتبی خامنهای، فرارسیدن عید سعید قربان، آغاز دهه ولایت و عید غدیر خم را به خانواده صنعت نفت به ویژه کارکنان شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون تبریک و تهنیت عرض مینمایم. پیروزی امت اسلام در سایه تأسی به سیره اهلبیت علیهمالسلام و هدایتهای رهبر معظم انقلاب را از درگاه احدیت مسئلت دارم.
قباد ناصری
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون
برچسب ها :شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون ، قباد ناصری ، نفت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰