کد خبر : 63275
تاریخ انتشار : پنجشنبه 3 مهر 1404 - 15:19

بهینه‌سازی برج‌های خنک‌کننده در دستور کار پالایشگاه نفت آبادان

بهینه‌سازی برج‌های خنک‌کننده در دستور کار پالایشگاه نفت آبادان

نشست تخصصی بررسی بهینه‌سازی عملکرد برج‌های خنک‌کننده فاز ۳ پالایشگاه نفت آبادان باهدف تهیه طرح مطالعاتی برگزار شد. آوای جنوب، این نشست تخصصی با حضور سید محمد طهری مدیر عملیات و مدیران و کارشناسان بخش‌های مختلف عملیاتی، بهره‌برداری، تعمیرات و یوتیلیتی این شرکت و همچنین با حضور مدیر و کارشناسان شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی

نشست تخصصی بررسی بهینه‌سازی عملکرد برج‌های خنک‌کننده فاز ۳ پالایشگاه نفت آبادان باهدف تهیه طرح مطالعاتی برگزار شد.

آوای جنوب، این نشست تخصصی با حضور سید محمد طهری مدیر عملیات و مدیران و کارشناسان بخش‌های مختلف عملیاتی، بهره‌برداری، تعمیرات و یوتیلیتی این شرکت و همچنین با حضور مدیر و کارشناسان شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی برگزار شد.

در این نشست تخصصی که باهمت اداره پژوهش و فناوری شرکت پالایش نفت آبادان برگزار شده بود، درباره مشکلات برج‌های خنک‌کننده پالایشگاه آبادان و راهکاری‌های اصلاحی بهینه‌سازی عملکرد این برج‌ها تبادل‌نظر ومقرر شد، شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی طرح مطالعاتی برای بهینه‌سازی عملکرد برج‌های خنک‌کننده با اولویت برج‌های خنک‌کننده فاز ۳ را آماده و برای بررسی به واحد پژوهش و فناوری شرکت پالایش نفت آبادان تحویل دهد.

مدیر و هیئت همراه شرکت پژوهش و فناوری که پیش‌تر نیز در پروژه تصفیه پساب با پالایشگاه آبادان همکاری داشته، پیش از برگزاری این نشست، از محل و برج های خنک کننده بازدید کردند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.