کد خبر : 61935
تاریخ انتشار : دوشنبه 27 مرداد 1404 - 8:25

اعتبارات دولت شهید رئیسی یا پیگیری‌های نماینده فعلی؟

اعتبارات دولت شهید رئیسی یا پیگیری‌های نماینده فعلی؟

آوای جنوب ۶۰ میلیارد تومان برای تکمیل ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج به محل مناقشه تازه‌ای در فضای سیاسی و ورزشی استان کهگیلویه و بویراحمد تبدیل شده است. به گزارش آوای جنوب محمد بهرامی، نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، در جریان بازدید از ورزشگاه ۱۵ هزار نفری مرکز استان کهگیلویه

آوای جنوب

۶۰ میلیارد تومان برای تکمیل ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج به محل مناقشه تازه‌ای در فضای سیاسی و ورزشی استان کهگیلویه و بویراحمد تبدیل شده است.

به گزارش آوای جنوب محمد بهرامی، نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، در جریان بازدید از ورزشگاه ۱۵ هزار نفری مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد خبر از تخصیص ۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل و رفع نقص این پروژه داد و تأکید کرد: بیش از ۱۵۰ مورد از نواقص احصا و برای رفع آن‌ها تصمیم‌گیری شده است. او همچنین احتمال افتتاح ورزشگاه در سال جاری را منتفی دانست و وعده داد که در سال آینده این مجموعه ورزشی آماده بهره‌برداری شود.

اما این اظهارات با واکنش صریح عین‌الله دهقان، مدیرکل سابق ورزش و جوانان استان، روبه‌رو شد و تأکید کرد: این ۶۰ میلیارد تومان هیچ ارتباطی به پیگیری‌های آقای بهرامی ندارد، این اعتبار بخشی از مصوبات سفر دوم رئیس‌جمهور شهید رئیسی به استان است و در همان سفر ۱۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل و رفع نواقص این ورزشگاه مصوب شد که از این میزان، ۶۰ میلیارد تومان در مردادماه ۱۴۰۳ تخصیص یافت و نقدینگی آن موجود است.

دهقان با اشاره به مظلومیت دولت شهید رئیسی در روایت‌سازی‌های نادرست افزود: بی‌انصافی است که خدمات و مصوبات این دولت به نام دیگران تمام شودو امروز همانی اجرایی می‌شود که در سفر رئیس‌جمهور به استان مصوب و ابلاغ شد.

مدیرکل سابق ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد این را هم گفت که پروژه در بهمن ماه ۱۴۰۳ تحویل پیمانکار شد و عملیات اجرایی آن قبل از سال جدید شروع شد ولی متأسفانه روند کار بسیار بکندی انجام می‌گیرد

در حالی که افکار عمومی سال‌هاست چشم‌انتظار افتتاح ورزشگاه ۱۵ هزار نفری مرکز استان هستند، حالا پرسش اصلی این است که چرا با وجود تخصیص ۶۰ میلیارد تومان از محل مصوبات ملی، روند تکمیل این پروژه همچنان با کندی پیش می‌رود و هر بار افتتاح آن به سالی دیگر موکول می‌شود؟

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.