استیضاح وزیر کار، جلسات شورای عالی کار را متوقف کرد

باقری معتقد است طرح استیضاح وزیر کار عملاً موجب ایجاد وقفه در جلسات شورای عالی کار شده است. او گفت: این اقدام مجلس یک وقفه در جلسات شورای عالی کار انداخت و حالا دیگر هیچ اطلاعی از اینکه قرار است چه شود نداریم و معلوم نیست چه زمانی جلسه بعدی شورای عالی کار تشکیل خواهد
باقری معتقد است طرح استیضاح وزیر کار عملاً موجب ایجاد وقفه در جلسات شورای عالی کار شده است. او گفت: این اقدام مجلس یک وقفه در جلسات شورای عالی کار انداخت و حالا دیگر هیچ اطلاعی از اینکه قرار است چه شود نداریم و معلوم نیست چه زمانی جلسه بعدی شورای عالی کار تشکیل خواهد شد.
به گزارش آوای جنوب، باقری، در واکنش به تأثیرات استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر روند تصمیمگیریهای شورای عالی کار، تأکید کرد که این موضوع باعث توقف جلسات این شورا شده و ابهاماتی درباره زمان برگزاری نشستهای بعدی ایجاد کرده است.
وی با اشاره به اینکه شورای عالی کار یکی از مهمترین مراجع تصمیمگیری در حوزه کار و دستمزد است، خواستار تعیین تکلیف سریع این موضوع شد.
برچسب ها :احمد میدری ، استیضاح احمد میدری ، شورای عالی کار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰