کد خبر : 67067
تاریخ انتشار : شنبه 13 دی 1404 - 15:05

ادعای جنجالی سناتور آمریکایی درباره محاکمه نیکولاس مادورو

ادعای جنجالی سناتور آمریکایی درباره محاکمه نیکولاس مادورو

در ادعایی کم‌سابقه و پرحاشیه، یک سناتور جمهوری‌خواه آمریکا از بازداشت نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا توسط نیروهای آمریکایی و انتقال او برای محاکمه در ایالات متحده خبر داده؛ ادعایی که با واکنش تند مقام‌های ونزوئلایی و ابهام درباره سرنوشت مادورو همراه شده است. آوای جنوب، مایک لی، سناتور جمهوری‌خواه آمریکا اعلام کرد که در گفت‌وگویی

در ادعایی کم‌سابقه و پرحاشیه، یک سناتور جمهوری‌خواه آمریکا از بازداشت نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا توسط نیروهای آمریکایی و انتقال او برای محاکمه در ایالات متحده خبر داده؛ ادعایی که با واکنش تند مقام‌های ونزوئلایی و ابهام درباره سرنوشت مادورو همراه شده است.

آوای جنوب، مایک لی، سناتور جمهوری‌خواه آمریکا اعلام کرد که در گفت‌وگویی تلفنی با مارکو روبیو، وزیر خارجه ایالات متحده، از بازداشت نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا مطلع شده است. به گفته وی، مادورو به منظور برگزاری دادگاه در آمریکا و رسیدگی به آنچه «اتهامات جنایی» عنوان شده، توسط پرسنل آمریکایی دستگیر شده است.

این سناتور آمریکایی اظهار داشت: اقدامی که اخیراً صورت گرفته، صرفاً برای حفاظت و دفاع از نیروهایی بوده که مأمور اجرای حکم بازداشت مادورو بوده‌اند و هیچ اقدام نظامی دیگری علیه ونزوئلا در دستور کار نیست.

مایک لی همچنین در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت که این اقدام احتمالاً در چارچوب اختیارات ذاتی رئیس‌جمهور آمریکا و بر اساس ماده دوم قانون اساسی این کشور و با هدف حفاظت از نیروهای آمریکایی در برابر تهدیدات احتمالی انجام شده است.

این در حالی است که وی پیش‌تر نسبت به مشروعیت هرگونه اقدام نظامی علیه ونزوئلا بدون مجوز کنگره یا اعلام رسمی جنگ، ابراز تردید کرده بود.

در مقابل، دلسی رودریگز، معاون رئیس‌جمهور ونزوئلا، اعلام کرد که در حال حاضر محل نگهداری نیکولاس مادورو مشخص نیست. وی با ابراز نگرانی شدید نسبت به وضعیت رئیس‌جمهور این کشور، از دولت آمریکا خواست هرچه سریع‌تر مدارک و نشانه‌هایی دال بر سلامت و زنده بودن مادورو ارائه دهد.

معاون رئیس‌جمهور ونزوئلا این اقدام را نقض آشکار معاهدات و حقوق بین‌الملل دانست و تأکید کرد که مسئولیت کامل جان و سلامت رئیس‌جمهور ونزوئلا بر عهده دولت ایالات متحده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.