کد خبر : 66773
تاریخ انتشار : شنبه 6 دی 1404 - 11:25

کارکنان شرکتی بانک ملی خواستار اولویت استخدام شدند

کارکنان شرکتی بانک ملی خواستار اولویت استخدام شدند

جمعی از کارکنان شرکتی شرکت‌های تابعه بانک ملی با راه‌اندازی یک کارزار، خواستار اختصاص اولویت استخدام در آزمون پیش‌روی این بانک شدند؛ نیروهایی که به گفته خود، سال‌ها با حقوق پایین و بدون مزایای استخدامی، نقش مؤثری در جذب منابع و مشتریان بانک ایفا کرده‌اند اما همچنان با تبعیض و بلاتکلیفی شغلی مواجه‌اند. آوای جنوب،

جمعی از کارکنان شرکتی شرکت‌های تابعه بانک ملی با راه‌اندازی یک کارزار، خواستار اختصاص اولویت استخدام در آزمون پیش‌روی این بانک شدند؛ نیروهایی که به گفته خود، سال‌ها با حقوق پایین و بدون مزایای استخدامی، نقش مؤثری در جذب منابع و مشتریان بانک ایفا کرده‌اند اما همچنان با تبعیض و بلاتکلیفی شغلی مواجه‌اند.

آوای جنوب، درخواست اهدای اولویت استخدام بانک ملی برای پرسنل شرکت سداد و تدارک

مدیرعامل محترم بانک ملی

با سلام،

اینجانبان، امضاکنندگان این کارزار و پرسنل شرکتی شرکت‌های تابعه بانک ملی، درخواست داریم در استخدام پیش‌روی بانک ملی، اولویتی برای این پرسنل در نظر گرفته شود. این پرسنل سال‌هاست بدون هیچ امتیازی و با حقوق کم در حال جذب منابع برای بانک هستند. سال‌هاست که در رنج به سر می‌برند و دچار تبعیض نسبت به سایر نیروهای بانک شده‌اند.

با توجه به اینکه این نیروها سال‌هاست سپر بانک هستند و نقش بسیار مهمی در جذب مشتری که از دارایی‌های باارزش بانک است، ایفا کرده‌اند، اهدای اولویت استخدام همچون خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان مورد استدعاست.

با تقدیم احترام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.