کد خبر : 73132
تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۰

پیشنهاد تازه تاجگردون به وزیر نفت؛ منابع نفتی صرف توسعه ورزش مناطق نفت‌خیز شود

پیشنهاد تازه تاجگردون به وزیر نفت؛ منابع نفتی صرف توسعه ورزش مناطق نفت‌خیز شود

غلامرضا تاجگردون، نماینده مجلس و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، در نامه‌ای خطاب به محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت، پیشنهادهایی برای بازنگری در نحوه هزینه‌کرد اعتبارات ورزشی صنعت نفت مطرح کرده و خواستار توجه بیشتر به توسعه ورزش عمومی، استعدادیابی و زیرساخت‌های ورزشی در مناطق نفت‌خیز و گازخیز شده است. به گزارش آوای جنوب؛ در این

غلامرضا تاجگردون، نماینده مجلس و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، در نامه‌ای خطاب به محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت، پیشنهادهایی برای بازنگری در نحوه هزینه‌کرد اعتبارات ورزشی صنعت نفت مطرح کرده و خواستار توجه بیشتر به توسعه ورزش عمومی، استعدادیابی و زیرساخت‌های ورزشی در مناطق نفت‌خیز و گازخیز شده است.

به گزارش آوای جنوب؛ در این نامه، با اشاره به نقش و مسئولیت‌های اجتماعی صنعت نفت، پیشنهاد شده است بخشی از منابع ورزشی صنعت نفت با سازوکاری مشخص در اختیار مناطق نفت‌خیز و گازخیز قرار گیرد تا این منابع برای توسعه زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های ورزشی همان مناطق هزینه شود.

پیشنهاد ایجاد صندوق توسعه ورزش در مناطق نفت‌خیز

یکی از محورهای اصلی پیشنهاد تاج‌گردون، ایجاد نهادی با عنوان صندوق توسعه ورزش در مناطق نفت‌خیز است.

بر اساس این پیشنهاد، اختصاص بخشی از منابع ورزشی به هر منطقه می‌تواند متناسب با شرایط و ظرفیت‌های همان منطقه انجام شود و مدیریت هزینه‌کرد این منابع نیز با مشارکت نمایندگان صنعت نفت، نهادهای ورزشی و مدیریت‌های محلی صورت گیرد.

در این مدل، قرار است منابع ورزشی با اولویت‌های مشخص و بر اساس نیازهای واقعی هر منطقه تخصیص پیدا کند.

تفکیک ورزش حرفه‌ای از توسعه ورزش عمومی

در بخش دیگری از نامه، بر ضرورت تفکیک میان حمایت از ورزش حرفه‌ای و قهرمانی و توسعه ورزش عمومی و استعدادیابی تأکید شده است.

در پیشنهاد مطرح‌شده، توسعه ورزش پایه، شناسایی استعدادهای ورزشی در مناطق نفت‌خیز و ایجاد فرصت برای پرورش این استعدادها به‌عنوان یکی از محورهای مهم هزینه‌کرد منابع مورد توجه قرار گرفته است.

بر این اساس، بخشی از اعتبارات می‌تواند برای حوزه‌هایی مانند مدارس ورزشی، آکادمی‌های تخصصی، مراکز استعدادیابی، ورزش بانوان و توسعه زیرساخت‌های ورزشی اختصاص پیدا کند.

منابع نفتی برای ورزش مناطق نفت‌خیز

تاج‌گردون در نامه خود تأکید کرده است که مناطق نفت‌خیز و گازخیز کشور سال‌هاست بخش مهمی از فعالیت‌های صنعت نفت را در خود جای داده‌اند و طبیعی است که بخشی از مسئولیت‌های اجتماعی و منابع مرتبط با توسعه ورزش نیز به این مناطق اختصاص پیدا کند.

در این چارچوب، پیشنهاد شده است سهم مناطق از منابع ورزشی به‌صورت مشخص تعیین شود تا امکان برنامه‌ریزی بلندمدت برای توسعه ورزش در این مناطق فراهم شود.

بر اساس مدل پیشنهادی، شورای ورزش نفت کشور می‌تواند در سطح سیاست‌گذاری و نظارت نقش داشته باشد و نهاد یا صندوق توسعه ورزش منطقه‌ای نیز مسئول تخصیص منابع و اجرای برنامه‌های ورزشی در هر منطقه باشد.

اولویت با زیرساخت و استعدادیابی

یکی از نکات قابل توجه در این پیشنهاد، تمرکز بر هزینه‌هایی است که اثر بلندمدت‌تری برای مناطق نفت‌خیز داشته باشد.

در این چارچوب، توسعه مدارس ورزشی، مراکز استعدادیابی، زمین‌ها و سالن‌های ورزشی، برنامه‌های ورزش بانوان و حمایت از استعدادهای بومی می‌تواند در اولویت قرار گیرد.

این نگاه می‌تواند منابع اختصاص‌یافته به ورزش را از هزینه‌های صرفاً کوتاه‌مدت به سمت سرمایه‌گذاری ورزشی و پرورش نسل آینده ورزشکاران هدایت کند.

درخواست تاجگردون از وزیر نفت

محور اصلی نامه خطاب به وزیر نفت، بازنگری در شیوه سیاست‌گذاری و هزینه‌کرد منابع ورزشی صنعت نفت و توجه بیشتر به مناطق نفت‌خیز و گازخیز است.

در صورت بررسی و اجرای چنین مدلی، مناطق نفتی می‌توانند سهم مشخص‌تری از منابع ورزشی صنعت نفت برای توسعه امکانات و ظرفیت‌های ورزشی خود داشته باشند.

در نهایت، پیشنهاد مطرح‌شده از سوی تاج‌گردون، یک سؤال مهم را نیز پیش روی وزارت نفت قرار می‌دهد: آیا منابع ورزشی صنعت نفت می‌تواند علاوه بر حمایت از ورزش حرفه‌ای، به شکل هدفمندتری برای توسعه ورزش پایه و استعدادیابی در مناطق نفت‌خیز هزینه شود؟

پاسخ به این سؤال و نحوه تصمیم‌گیری وزارت نفت درباره پیشنهاد ارائه‌شده، می‌تواند مسیر جدیدی برای سیاست‌گذاری ورزشی صنعت نفت در مناطق نفت‌خیز و گازخیز ایجاد کند.

کپشن پیشنهادی برای شبکه‌های اجتماعی

منابع ورزشی صنعت نفت به کجا می‌رود؟

غلامرضا تاج‌گردون در نامه‌ای به وزیر نفت پیشنهاد داده است بخشی از اعتبارات ورزشی صنعت نفت با ایجاد سازوکاری مشخص، برای توسعه ورزش، استعدادیابی و زیرساخت‌های ورزشی در مناطق نفت‌خیز و گازخیز اختصاص پیدا کند.

پیشنهاد ایجاد «صندوق توسعه ورزش در مناطق نفت‌خیز» و توجه به مدارس ورزشی، آکادمی‌ها، ورزش بانوان و استعدادهای بومی، از محورهای این نامه است.

حالا باید دید وزارت نفت درباره این پیشنهاد چه تصمیمی خواهد گرفت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.