کد خبر : 72687
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۴

وام جدید ۴۰۰ میلیونی یارانه‌بگیران

وام جدید ۴۰۰ میلیونی یارانه‌بگیران

یک نماینده مجلس با انتقاد از پایین بودن سقف تسهیلات اشتغال مددجویان، خواستار دو برابر شدن مبلغ وام از ۲۰۰ به ۴۰۰ میلیون تومان شد و تأکید کرد رقم فعلی با شرایط تورمی و هزینه‌های ایجاد شغل همخوانی ندارد. به گزارش آوای جنوب، تسهیلات اشتغال مددجویان در صورت اجرای پیشنهاد مطرح‌شده، می‌تواند از ۲۰۰ میلیون

یک نماینده مجلس با انتقاد از پایین بودن سقف تسهیلات اشتغال مددجویان، خواستار دو برابر شدن مبلغ وام از ۲۰۰ به ۴۰۰ میلیون تومان شد و تأکید کرد رقم فعلی با شرایط تورمی و هزینه‌های ایجاد شغل همخوانی ندارد.

به گزارش آوای جنوب، تسهیلات اشتغال مددجویان در صورت اجرای پیشنهاد مطرح‌شده، می‌تواند از ۲۰۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کند؛ پیشنهادی که با هدف افزایش قدرت خرید و امکان راه‌اندازی کسب‌وکارهای پایدار برای خانوارهای تحت حمایت مطرح شده است.

ولی‌الله بیاتی، نماینده مردم تفرش و آشتیان در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از عملکرد بانک مرکزی و شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات، گفت مشکلات موجود در مسیر دریافت وام، از جمله سختگیری برخی بانک‌ها در دریافت تضامین، دسترسی مردم به منابع بانکی را دشوار کرده است.

وی اظهار کرد: منابع دولت و بانک‌ها افزایش پیدا کرده، اما در بخش پرداخت تسهیلات به مردم همچنان مشکلات و سختگیری‌هایی وجود دارد. به گفته این نماینده، در برخی موارد حتی برای تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومان و کمتر، از متقاضیان دو ضامن مطالبه می‌شود که این موضوع فرآیند دریافت وام را سخت‌تر می‌کند.

بیاتی با اشاره به فاصله میان مبلغ تسهیلات اشتغال و هزینه‌های واقعی ایجاد کسب‌وکار گفت: رقم تسهیلات اشتغال مصوب در قانون بودجه ۱۴۰۵ با شرایط تورمی قابل مقایسه نیست.

او تأکید کرد: وام اشتغال مددجویان که اکنون ۲۰۰ میلیون تومان است، باید به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کند و صد درصد رشد داشته باشد. به گفته وی، با رقم فعلی امکان ایجاد بسیاری از مشاغل وجود ندارد و تأخیر در پرداخت تسهیلات نیز از میزان اثربخشی آن می‌کاهد.

این نماینده مجلس همچنین عملکرد بانک مرکزی و شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات را مورد انتقاد قرار داد و بر ضرورت تسریع در ابلاغ سهمیه‌های بانکی و کاهش موانع دریافت وام تأکید کرد.

بر اساس این دیدگاه، افزایش مبلغ تسهیلات به‌تنهایی کافی نیست و باید همزمان فرآیند تخصیص منابع و پرداخت وام نیز تسریع شود تا منابع حمایتی در زمان مناسب به چرخه ایجاد اشتغال وارد شوند.

بیاتی همچنین یکی از مسائل مورد انتقاد خود را نحوه حمایت از کارگاه‌ها و مجموعه‌هایی عنوان کرد که در جریان جنگ آسیب دیده‌اند و گفت در حوزه وام مسکن و مشکلات مستأجران نیز نیاز به توجه جدی دولت وجود دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.