کد خبر : 72079
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۲

محمد شریعتمداری ساختار بازرگانی هلدینگ خلیج فارس را تغییر داد

محمد شریعتمداری ساختار بازرگانی هلدینگ خلیج فارس را تغییر داد

محمد شریعتمداری، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، از تشکیل شورای راهبری بازرگانی در این هلدینگ خبر داد و تأکید کرد این شورا جایگزین وظایف مدیران عامل در حوزه تجارت نخواهد بود، بلکه با هدف سیاست‌گذاری و تسهیل‌گری فعالیت‌های بازرگانی تشکیل شده است. به گزارش آوای جنوب، محمد شریعتمداری، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس،

محمد شریعتمداری، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، از تشکیل شورای راهبری بازرگانی در این هلدینگ خبر داد و تأکید کرد این شورا جایگزین وظایف مدیران عامل در حوزه تجارت نخواهد بود، بلکه با هدف سیاست‌گذاری و تسهیل‌گری فعالیت‌های بازرگانی تشکیل شده است.

به گزارش آوای جنوب، محمد شریعتمداری، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، از تشکیل شورای راهبری بازرگانی در این هلدینگ خبر داد و درباره مأموریت این شورا توضیحاتی ارائه کرد.

وی تأکید کرد تشکیل شورای راهبری بازرگانی، به معنای سلب یا جایگزینی وظایف مدیران عامل شرکت‌ها در حوزه تجارت و بازرگانی نیست و این شورا صرفاً مسئولیت سیاست‌گذاری و تسهیل‌گری را بر عهده خواهد داشت.

شریعتمداری افزود مدیران عامل شرکت‌های زیرمجموعه باید همچنان نسبت به تقویت حوزه بازرگانی در شرکت‌های خود اقدام کنند و ظرفیت‌های این بخش را توسعه دهند.

بازرگانی دیگر فقط خرید و فروش نیست

مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس با اشاره به تغییر مفهوم بازرگانی در صنعت پتروشیمی گفت: بازرگانی دیگر صرفاً به معنای خرید و فروش محصولات نیست و موضوعاتی مانند آینده‌نگری، پیش‌بینی بازارهای آینده، لجستیک، زنجیره ارزش و سود حاصل از فروش نیز باید در این حوزه مورد توجه قرار گیرد.

وی تأکید کرد تصمیم‌های بازرگانی باید با نگاه بلندمدت و بر اساس شرایط بازار و ظرفیت‌های زنجیره ارزش اتخاذ شود.

تأکید بر سودآوری در تولید و فروش

شریعتمداری با اشاره به انتظارات سهامداران گفت: سهامداران از مجموعه انتظار سودآوری دارند و بر همین اساس، تولید و فروش محصولات باید با نگاه سودآوری انجام شود.

به گفته وی، تقویت ساختار بازرگانی و هماهنگی بیشتر میان شرکت‌های زیرمجموعه می‌تواند به بهبود تصمیم‌گیری در حوزه فروش، توسعه بازار و افزایش ارزش‌آفرینی برای هلدینگ و سهامداران منجر شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.