کد خبر : 72513
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۲

فهرست شناورهای متخلف در تنگه هرمز به‌روزرسانی شد

فهرست شناورهای متخلف در تنگه هرمز به‌روزرسانی شد

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس (PGSA) با انتشار پیامی اعلام کرد که فهرست شناورهای متخلف در سایت این نهاد به‌روزرسانی شده است. برخی از این موارد با اطلاعات داوطلبانه مردم به دست آمده است که پی‌جی‌اس‌ای مراتب قدردانی خود را بابت این همکاری اعلام می‌دارد. به گزارش آوای جنوب، نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس (PGSA)

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس (PGSA) با انتشار پیامی اعلام کرد که فهرست شناورهای متخلف در سایت این نهاد به‌روزرسانی شده است. برخی از این موارد با اطلاعات داوطلبانه مردم به دست آمده است که پی‌جی‌اس‌ای مراتب قدردانی خود را بابت این همکاری اعلام می‌دارد.

به گزارش آوای جنوب، نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس (PGSA) در پیامی اعلام کرد: فهرست شناورهای متخلف در سایت به‌روزرسانی شده است.

برخی از این موارد با اطلاعات داوطلبانه مردم به دست آمده است که پی‌جی‌اس‌ای مراتب قدردانی خود را بابت این همکاری اعلام می‌دارد. در همین راستا، شناورهایی که پروتکل‌های ایران در تنگه هرمز را نقض کنند، در این فهرست قرار گرفته و با محدودیت‌هایی در عبورهای آینده، از جمله جریمه، بازداشت یا مصادره مواجه خواهند شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.