کد خبر : 57715
تاریخ انتشار : پنجشنبه 4 اردیبهشت 1404 - 19:40

شهردار اهواز توانایی و کفایت لازم برای مدیریت شهر را ندارد

شهردار اهواز توانایی و کفایت لازم برای مدیریت شهر را ندارد

آوای جنوب عضو شورای اسلامی شهر اهواز گفت: شهردار اهواز توانایی و کفایت لازم برای مدیریت این کلان‌شهر را ندارد. نزدیک به چهار سال از تصدی شهردار فعلی می‌گذرد، اما نه تنها هیچ پروژه شاخصی به بهره‌برداری نرسیده، بلکه وعده‌هایی که از ابتدا داده شده بود، عملیاتی نشده است. محمدجواد رضوی عضو شورای اسلامی شهر

آوای جنوب
عضو شورای اسلامی شهر اهواز گفت: شهردار اهواز توانایی و کفایت لازم برای مدیریت این کلان‌شهر را ندارد. نزدیک به چهار سال از تصدی شهردار فعلی می‌گذرد، اما نه تنها هیچ پروژه شاخصی به بهره‌برداری نرسیده، بلکه وعده‌هایی که از ابتدا داده شده بود، عملیاتی نشده است.
محمدجواد رضوی عضو شورای اسلامی شهر اهواز در گفت‌وگو با خبرنگاران با انتقاد شدید از عملکرد شهردار این شهر خواستار تغییر مدیریت شهری شد و اظهار کرد: شهردار اهواز توانایی و کفایت لازم برای مدیریت این کلان‌شهر را ندارد. نزدیک به چهار سال از تصدی شهردار فعلی می‌گذرد، اما نه تنها هیچ پروژه شاخصی به بهره‌برداری نرسیده، بلکه وعده‌هایی که از ابتدا داده شده بود، عملیاتی نشده است. این مسئله باعث نارضایتی شهروندان و جمعی از اعضای شورای شهر شده است.
وی افزود: ما از دو سال پیش به صراحت اعلام کرده بودیم که آقای امینی برای مدیریت شهر اهواز واجد شرایط نیست. امروز نیز تجربه ثابت کرده که این مدیریت ناکارآمد بوده و شهروندان اهوازی به صورت گسترده خواستار تغییر شهردار هستند.
رضوی گفت: ما به عنوان نمایندگان مردم وظیفه داریم فردی شایسته را منصوب کنیم که توانایی استفاده از فرصت‌های خدمت در نظام اسلامی را داشته باشد.
وی با انتقاد از برخی دخالت‌ها برای ابقای شهردار گفت: هزینه کردن شخصیت‌های سیاسی و مذهبی برای حفظ مدیری ناکارآمد، ظلمی آشکار به مردم است. ما مدیران را نه بر اساس گرایش‌های سیاسی، بلکه بر اساس عملکردشان ارزیابی می‌کنیم. ممکن است مدیری در شخصیت فردی محترم باشد اما وقتی عملکرد وی مثبت نیست و رضایتی ایجاد نکرده، باید جای خود را به مدیری کارآمدتر بدهد.
رضوی با اشاره به برخی پروژه‌های شهری به عنوان نمونه‌هایی از ناکارآمدی شهردار، گفت: کلنگ‌زنی پل روگذر میدان جمهوری در سال ۱۴۰۲ بدون پیش‌بینی در بودجه و بدون مطالعات لازم صورت گرفت و امروز یا متوقف شده یا با کندی پیش می‌رود. همچنین، عملیات جمع‌آوری آب‌های سطحی که بدون مجوز شورا کلنگ‌زنی شد، نهایتاً به دلیل عدم تصویب در شورا لغو شد. افتتاح نمایشی پارکینگ طالقانی نیز که دو ماه پیش انجام شد، هنوز بلااستفاده مانده است. این اقدامات نه تنها توهین به شهروندان و مسئولان است، بلکه بی‌اعتمادی مردم به نظام را نیز افزایش می‌دهد.
عضو شورای شهر اهواز در خصوص پروژه قطار شهری، بیان کرد: امروز شورا لایحه‌ای مربوط به این پروژه را تصویب کرد که به عزم و تخصص قرارگاه خاتم امیدواریم اما با توجه به عملکرد گذشته شهردار، نمی‌توان به اراده جدی وی در اجرای این پروژه و تأمین منابع مالی مورد نیاز اعتماد کرد.
وی گفت: شهردار اعتقاد چندانی به ضرورت و صرفه این پروژه ندارد و تاکنون طی چهار سال فعالیتش نیز اقدام موثری در این زمینه انجام نداده است. لایحه‌ای هم که امروز به تصویب رسید در خصوص احداث اداری ساختمان بود و بهسازی وسایلی است که طی چند سال به تدریج مستهلک شدند و ارتباطی به فعالیت‌های زیرزمینی طرح ندارد.
وی ادامه داد: من پیشنهاد می‌کنم تمام وجوه حاصل از آلایندگی و منابعی که شهرداری می‌تواند از مرکز دریافت کند، به این پروژه اختصاص یابد تا مطالبه جدی و دیرینه مردم محقق شود. در غیر این صورت، این پروژه نیز به سرنوشت پروژه‌های نیمه‌تمام دیگر دچار خواهد شد.
وی در پایان تأکید کرد: ادامه کار شهردار فعلی فرصت‌سوزی است و تغییر مدیریت شهری ضروری است تا بتوان از ظرفیت‌های موجود به نفع مردم و نظام بهره‌برداری کرد.
#شهردار_اهواز
#امینی_شهردار_اهواز
#مدیریت_شهری

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 11 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 11
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

علی جمعه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۶:۱۵

ظاهراً شماهایی که اینجا نظر دادید همگی هماهنگ با شورا هستید و دستوری نظر دادید ، یه سری به مردم بزنید و بپرسید کنی انصاف داشته باشید ، اهواز در زمان این آقا داره زیبا میشه ، نظافت شهر به موقع انجام میشه ، حقوق کارگران سر وقت پرداخت میشه و… ، اما آمان از قومیت گرایی و پول پرستی شما عرب ها و بختیاری ها ، میآید با قومیت گرایی کرسی های شورا و شهرداری رو دست میگیرید بعد پروژه ها رو بین خودتون تقسیم می کنید ، الان که این آقا داره درست کار می‌کنه و در مقابل باج خواهی شماها مقاومت می‌کنه همش داستان درست میکنید ، خدا وکیلی بگذارید کمی اهواز نفس بکشه و مثل شهر های دیگه ایران رنگ و رویی پیدا کنه بعد دوباره کثافت کارتون رو شروع کنید.

علی جمعه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۶:۱۶

یه سری به مردم بزنید و بپرسید کمی انصاف داشته باشید ، اهواز در زمان این آقا داره زیبا میشه ، نظافت شهر به موقع انجام میشه ، حقوق کارگران سر وقت پرداخت میشه و… ، اما امان از قومیت گرایی و پول پرستی شما عرب ها و بختیاری ها ، میآید با قومیت گرایی کرسی های شورا و شهرداری رو دست میگیرید بعد پروژه ها رو بین خودتون تقسیم می کنید ، الان که این آقا داره درست کار می‌کنه و در مقابل باج خواهی شماها مقاومت می‌کنه همش داستان درست میکنید ، خدا وکیلی بگذارید کمی اهواز نفس بکشه و مثل شهر های دیگه ایران رنگ و رویی پیدا کنه بعد دوباره کثافت کارتون رو شروع کنید.

علی جمعه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۸:۵۰

این شهردار از شهرداریهای دیگه خیلی بهتر بوده مشکلات وجود داره اما مشکل فقط شهردار نیست همه مردم مخصوصا همین شورای شهر باید کمک کنن

ستارزارعی جمعه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۹

سلام تنها دوره‌ای که شهرداری خوب بود دربیست سال اخیر ولی سیاسی کاری وقبیله گرایی نمیگذارد اهواز رشد کند سهم خواهی و…..

مژگان جمعه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۹

علت ناتوانی زیر دستان بلا دست‌دستانند

عباس ساکی جمعه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۸

هیچ کس قدرت شهردارربودن در شهر اخواز رو ندارند تا این اینکه تعصب قومیت از بین بره و همش به فکر پر کردن جیبشون هستند و به فکر پیشرفت و تعصب و دلسوزی نیستند فقط میگن ما چند سال امدیم بخوریم و بریم کافیه برامون

چعباوی جمعه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۹

باسلام به نظرمن کل مسئولین استان لیاقت مسئولیتی که دآرند نیستن نه‌فقط شهرداراهوازدیگراستانهارانگاه کنیدانگارمادرکشورافغانستان یاعراق زندگی می کنیم نه ایران.

سیدعلیرضا جمعه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۱

باسلام شهردارخوبیه فقتی ۷۰درصد بودجه شهرداری میشه حقوق استخدام نابجا درضمن احداث متر درزمین شور اهواز تااخرش تما بشه اولش فرسوده شده از روز اول مثل سد گتوند طرح بیهوده ای بود وبه ضرر منافه مردم

اسکندر منجزی جمعه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۱

اتفاقا شهردار اهواز نشان داد که با همین وضعیت بد اقتصادی میتوان شهر را بخوبی اداره کرد.کسانی که میگن شهردلر توانایی اداره شهر را ندارد،خودشان مشگل دارند.

علیرضا ندافی جمعه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۸

جان مادرتون امینی رو بندازین بیرون این میخوای اهواز رو نابود کنه

علی ندافی جمعه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۰

این فقط تو این چند سال فاکتور سازی کرده خودش و حامیانش رو بندازین تو فاضلاب