کد خبر : 72690
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۱

سلامت اداری در مناطق نفت‌خیز جنوب روی میز رفت

سلامت اداری در مناطق نفت‌خیز جنوب روی میز رفت

رئیس بازرسی و پاسخگویی به شکایات و رئیس کارگروه ارتقای سلامت نظام اداری و مبارزه با مفاسد اقتصادی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، با تأکید بر گستردگی فعالیت‌های این شرکت، بومی‌سازی الزامات سلامت اداری متناسب با مأموریت‌ها، شرایط جغرافیایی و اقتضائات صنعت نفت را لازمه اجرای مؤثر این الزامات دانست. به گزارش آوای جنوب، رئیس

رئیس بازرسی و پاسخگویی به شکایات و رئیس کارگروه ارتقای سلامت نظام اداری و مبارزه با مفاسد اقتصادی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، با تأکید بر گستردگی فعالیت‌های این شرکت، بومی‌سازی الزامات سلامت اداری متناسب با مأموریت‌ها، شرایط جغرافیایی و اقتضائات صنعت نفت را لازمه اجرای مؤثر این الزامات دانست.

به گزارش آوای جنوب، رئیس بازرسی و پاسخگویی به شکایات و رئیس کارگروه ارتقای سلامت نظام اداری و مبارزه با مفاسد اقتصادی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، بر ضرورت شناخت شرایط واقعی سازمان و بومی‌سازی الزامات سلامت اداری متناسب با مأموریت‌ها و اقتضائات صنعت نفت تأکید کرد.

غلامرضا شیرالی با بیان اینکه ارتقای سلامت اداری از شناخت صحیح فرآیندها و پیشگیری از انحرافات آغاز می‌شود، اظهار کرد: آگاهی‌بخشی، آموزش و تبیین الزامات و انتظارات، از عوامل مؤثر در ایجاد زمینه مناسب برای اجرای صحیح فرآیندهای سازمانی و تقویت رویکردهای پیشگیرانه در مبارزه با فساد است.

وی افزود: کارگروه ارتقای سلامت نظام اداری و مبارزه با مفاسد اقتصادی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در قالب شش کمیته تخصصی فعالیت می‌کند که شامل کمیته ریسک فساد، مدیریت تعارض منافع، صیانت از حقوق شهروندی، توسعه دولت هوشمند، اخلاق حرفه‌ای و شفافیت است.

به گفته شیرالی، هر یک از این کمیته‌ها با مسئولیت واحدهای ذی‌ربط، موضوعات تخصصی خود را دنبال می‌کنند و هدف اصلی، ایجاد سازوکارهایی برای شناسایی آسیب‌ها، اصلاح فرآیندها و پیشگیری از بروز تخلفات است.

رئیس کارگروه ارتقای سلامت نظام اداری و مبارزه با مفاسد اقتصادی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب ادامه داد: اجرای قانون و الزامات مرتبط با سلامت اداری، نیازمند تدوین دستورالعمل‌های اجرایی متناسب با شرایط هر سازمان است و در این زمینه باید بررسی‌های کارشناسی و تعامل با واحدهای مختلف سازمان و مجموعه‌های مرتبط در وزارت نفت انجام شود.

وی تأکید کرد: بومی‌سازی این الزامات متناسب با فرآیندها و اقتضائات صنعت نفت می‌تواند به کاهش نواقص و آسیب‌ها و فراهم شدن زمینه برای افزایش بهره‌وری کمک کند.

شیرالی با اشاره به ویژگی‌های شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: این شرکت به‌عنوان بزرگ‌ترین شرکت تولیدی شرکت ملی نفت ایران، از گستردگی قابل توجه نیروی انسانی، تأسیسات و فعالیت‌های عملیاتی برخوردار است و همین گستردگی و تنوع مأموریت‌ها، توجه به شرایط واقعی سازمان در اجرای الزامات سلامت اداری را ضروری‌تر می‌کند.

وی افزود: در ارزیابی سلامت اداری باید علاوه بر مقایسه وضع موجود با وضع مطلوب، ویژگی‌های سازمانی، شرایط اقلیمی و جغرافیایی نیز مورد توجه قرار گیرد؛ چراکه شرایط اجتماعی، اقتصادی، محیطی و جغرافیایی می‌تواند بر فرآیندهای سازمانی و نحوه اجرای الزامات تأثیرگذار باشد.

رئیس کارگروه ارتقای سلامت نظام اداری همچنین بر توجه به ارتباط گسترده مناطق نفت‌خیز جنوب با جوامع محلی تأکید کرد و گفت: سازوکارهای پیشگیرانه و نظارتی باید با در نظر گرفتن این شرایط طراحی و اجرا شوند تا ضمن افزایش اثربخشی، آسیب‌های احتمالی کاهش یافته و زمینه مشارکت و همکاری کارکنان در ارتقای سلامت اداری فراهم شود.

شیرالی در پایان با قدردانی از حضور رامین حاتمی، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، مهدی علیزاده، معاون نظارت بر عملکرد و ارتقای سلامت اداره کل بازرسی وزارت نفت و رحیم وقف، سرپرست بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت ملی نفت ایران، از تلاش کارکنان حوزه بازرسی و پاسخگویی به شکایات قدردانی کرد.

وی همراهی مدیریت‌ها و ادارات عضو کارگروه و حضور مؤثر آنان در جلسات کارشناسی را در شناسایی مسائل، ارائه راهکارهای اصلاحی و اجرای مؤثر الزامات سلامت اداری مهم دانست.

این جلسه روز سه‌شنبه ۱۷ شهریورماه به همت و پیگیری کارشناسان اداره بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و با هماهنگی واحدهای ذی‌ربط برگزار شد و در آن مباحث تخصصی و راهکارهای اجرایی برای ارتقای سلامت اداری مورد بررسی قرار گرفت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.