کد خبر : 73136
تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۳

ساماندهی سهام عدالت بالاخره به مرحله نهایی رسید؛ جزئیات تصمیم دولت

ساماندهی سهام عدالت بالاخره به مرحله نهایی رسید؛ جزئیات تصمیم دولت

وزیر اقتصاد از نزدیک شدن دستورالعمل اجرایی دولت برای ساماندهی سهام عدالت به مرحله نهایی خبر داد؛ طرحی که به گفته سیدعلی مدنی‌زاده، قرار است حقوق سهامداران مستقیم و غیرمستقیم و سایر ذی‌نفعان را حفظ کند. به گزارش آوای جنوب، ساماندهی سهام عدالت وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرده

وزیر اقتصاد از نزدیک شدن دستورالعمل اجرایی دولت برای ساماندهی سهام عدالت به مرحله نهایی خبر داد؛ طرحی که به گفته سیدعلی مدنی‌زاده، قرار است حقوق سهامداران مستقیم و غیرمستقیم و سایر ذی‌نفعان را حفظ کند.

به گزارش آوای جنوب، ساماندهی سهام عدالت وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرده دستورالعمل اجرایی دولت برای تعیین تکلیف وضعیت سهام عدالت در آستانه نهایی‌شدن قرار دارد و تلاش شده در تدوین آن، حقوق همه گروه‌های ذی‌نفع حفظ شود.

سیدعلی مدنی‌زاده در جلسه هم‌اندیشی با صاحب‌نظران اقتصادی درباره سهام عدالت گفت شورای‌عالی بورس از مدت‌ها قبل دستورالعملی را برای تعیین تکلیف نهایی سهام عدالت تهیه کرده است؛ دستورالعملی که وضعیت صاحبان سهام در شرکت‌های سرمایه‌پذیر و شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی را دربر می‌گیرد.

وزیر اقتصاد با اشاره به گستردگی جامعه ذی‌نفعان سهام عدالت، تأکید کرد که در این مدت تعامل و رایزنی با گروه‌های مختلف ادامه داشته تا درباره نحوه اجرای دستورالعمل به یک جمع‌بندی و وفاق برسند.

حقوق سهامداران مستقیم و غیرمستقیم در دستورالعمل جدید

مدنی‌زاده تأکید کرده است که در دستورالعمل تدوین‌شده توسط دولت، تلاش شده حقوق تمام ذی‌نفعان سهام عدالت، اعم از سهامداران مستقیم و غیرمستقیم، محفوظ بماند.

این موضوع از آن جهت اهمیت دارد که ساختار سهام عدالت طی سال‌های گذشته، به‌ویژه پس از آزادسازی سهام در سال ۱۳۹۹ و شکل‌گیری مسیرهای مستقیم و غیرمستقیم مالکیت، با مسائل مختلفی در زمینه مدیریت شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی و اعمال حقوق سهامداران همراه بوده است.

ساماندهی سهام عدالت چه زمانی نهایی می‌شود؟

بر اساس اظهارات وزیر اقتصاد، دستورالعمل نهایی ساماندهی سهام عدالت قرار است طی هفته‌های آینده در دولت نهایی شود. با این حال، موضوع تنها به دولت محدود نیست و مجلس شورای اسلامی نیز خواستار تهیه یک طرح جامع برای ساماندهی سهام عدالت شده است.

مدنی‌زاده اعلام کرده دولت در حال تعامل و رایزنی با مجلس است تا روند تعیین تکلیف سهام عدالت هرچه سریع‌تر به نتیجه برسد.

بنابراین، در شرایط فعلی هنوز جزئیات نهایی سازوکار ساماندهی، نحوه اجرای آن و تصمیمات مربوط به شرکت‌های سرمایه‌پذیر و سرمایه‌گذاری استانی به‌صورت کامل اعلام نشده است و باید منتظر نهایی‌شدن دستورالعمل و اعلام جزئیات اجرایی آن ماند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.