کد خبر : 73086
تاریخ انتشار : شنبه ۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۳

حکم انفصال محمد شریعتمداری قطعی شد؛ اعاده دادرسی رد شد

حکم انفصال محمد شریعتمداری قطعی شد؛ اعاده دادرسی رد شد

پرونده حکم انفصال شریعتمداری و علی‌عسگری مدیران عامل پیشین و فعلی هلدینگ خلیج فارس در دیوان محاسبات کشور با صدور رأی نهایی وارد مرحله جدیدی شده است. بر اساس رأی صادرشده، درخواست اعاده دادرسی این دو مدیر پذیرفته نشده و حکم یک سال انفصال موقت از خدمات دولتی قطعی اعلام شده است. به گزارش آوای

پرونده حکم انفصال شریعتمداری و علی‌عسگری مدیران عامل پیشین و فعلی هلدینگ خلیج فارس در دیوان محاسبات کشور با صدور رأی نهایی وارد مرحله جدیدی شده است. بر اساس رأی صادرشده، درخواست اعاده دادرسی این دو مدیر پذیرفته نشده و حکم یک سال انفصال موقت از خدمات دولتی قطعی اعلام شده است.

به گزارش آوای جنوب، دیوان محاسبات کشور با رد تقاضای اعاده دادرسی، حکم محکومیت عبدالعلی علی‌عسگری و محمد شریعتمداری، مدیران عامل پیشین و فعلی هلدینگ خلیج فارس، مبنی بر «یک سال انفصال موقت از خدمات دولتی» را قطعی و لازم‌الاجرا اعلام کرد.

شعبه تجدیدنظر دیوان محاسبات کشور با صدور رأی قطعی مورخ ۱۹ مرداد ۱۴۰۵، به پرونده اعاده دادرسی مدیران‌عامل پیشین و فعلی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس پایان داد.

این پرونده که با شماره ۴۹۷-۱۴۰۳ در دیوان محاسبات ثبت شده است، به اعتراض «عبدالعلی علی‌عسگری» و «محمد شریعتمداری» نسبت به رأی پیشین هیئت دوم مستشاری اختصاص داشت.

در حکم اولیه، این ۲ مدیر به دلیل تخلفات اداری، به انفصال موقت از خدمات دولتی به مدت یک سال محکوم شده بودند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.