کد خبر : 71720
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۰

جزئیات تازه وام ۳۰۰ میلیون تومانی بازنشستگان صنعت نفت برای جاماندگان

جزئیات تازه وام ۳۰۰ میلیون تومانی بازنشستگان صنعت نفت برای جاماندگان

بر اساس شنیده‌ها از صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، پیامک ثبت‌نام وام قرض‌الحسنه ۳۰۰ میلیون تومانی بانک گردشگری برای بازنشستگانی ارسال شده است که در سال ۱۴۰۴ موفق به دریافت این تسهیلات نشده‌اند و حقوق ماهانه آنان کمتر از ۳۷ میلیون تومان است. به گزارش آوای جنوب، بر اساس اطلاعات منتشرشده، صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با

بر اساس شنیده‌ها از صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، پیامک ثبت‌نام وام قرض‌الحسنه ۳۰۰ میلیون تومانی بانک گردشگری برای بازنشستگانی ارسال شده است که در سال ۱۴۰۴ موفق به دریافت این تسهیلات نشده‌اند و حقوق ماهانه آنان کمتر از ۳۷ میلیون تومان است.

به گزارش آوای جنوب، بر اساس اطلاعات منتشرشده، صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با ارسال پیامکی از برخی بازنشستگان و بازماندگان صنعت نفت خواسته‌اند در صورت تمایل به دریافت وام قرض‌الحسنه ۳۰۰ میلیون تومانی بانک گردشگری، حداکثر تا ۲۵ مردادماه با مراجعه به سامانه «سما» نسبت به ثبت‌نام و تکمیل فرآیند درخواست خود اقدام کنند.

در متن این پیام آمده است:

> «بازنشسته/بازمانده گرامی صنعت نفت، در صورت تمایل به دریافت وام قرض‌الحسنه ۳۰۰ میلیون تومانی بانک گردشگری، تا ۲۵ مرداد فرصت دارید با مراجعه به سامانه سما نسبت به ثبت‌نام و تکمیل فرآیند درخواست وام اقدام کنید. بدیهی است عدم ثبت‌نام در موعد مقرر به منزله انصراف خواهد بود.»

بر اساس شنیده‌ها، این پیامک مربوط به بازنشستگانی است که حقوق ماهانه آنان کمتر از ۳۷ میلیون تومان بوده و در شمار جاماندگان دریافت وام سال ۱۴۰۴ قرار دارند.

همچنین گفته می‌شود پرداخت این تسهیلات به افرادی اختصاص دارد که ثبت‌نام قطعی خود را در آذر و دی‌ماه ۱۴۰۴ انجام داده‌اند و پس از کسر اقساط وام‌گیرندگان قبلی که معمولاً در بازه زمانی ۸ تا ۱۰ هر ماه انجام می‌شود، امکان پرداخت وام به مشمولان جدید فراهم خواهد شد.

بر اساس همین اطلاعات، صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت برای بازنشستگانی که حقوقی بیش از ۳۷ میلیون تومان دریافت می‌کنند، در حال رایزنی با بانک‌های عامل به‌منظور تأمین منابع و پرداخت تسهیلات هستند و در صورت نهایی شدن این مذاکرات، جزئیات آن از طریق مراجع رسمی صندوق اطلاع‌رسانی خواهد شد.

توجه: اطلاعات مربوط به گروه‌های مشمول وام و شرط حقوق کمتر از ۳۷ میلیون تومان بر پایه شنیده‌ها و اطلاعات غیررسمی مطرح شده است و تاکنون اطلاعیه رسمی صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت درباره این جزئیات منتشر نشده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ناهيد خسروی نجف ابادی سه‌شنبه , ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۰

ثبت نام وام قرض‌الحسنه ۳۰۰ میلیون تومانی بانک گردشگری در سامانه سما نفت