کد خبر : 71400
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۰

انتصاب دو مدیر جدید در شرکت ملی حفاری ایران

انتصاب دو مدیر جدید در شرکت ملی حفاری ایران

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با صدور احکامی، بشیر قلانی را به عنوان مدیر تدارکات و امور کالا و هوشمند عبداللهی را به عنوان رئیس امور قراردادهای این شرکت منصوب کرد و بر نقش کلیدی این دو حوزه در تحقق اهداف راهبردی شرکت تأکید داشت. به گزارش آوای جنوب، در حاشیه نشست راهبری عملیات شرکت

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با صدور احکامی، بشیر قلانی را به عنوان مدیر تدارکات و امور کالا و هوشمند عبداللهی را به عنوان رئیس امور قراردادهای این شرکت منصوب کرد و بر نقش کلیدی این دو حوزه در تحقق اهداف راهبردی شرکت تأکید داشت.

به گزارش آوای جنوب، در حاشیه نشست راهبری عملیات شرکت ملی حفاری ایران و با حضور مدیرعامل، معاونان و مدیران ارشد، احکام انتصاب مدیران جدید حوزه‌های تدارکات و قراردادها ابلاغ شد.

بر این اساس، بشیر قلانی به عنوان مدیر تدارکات و امور کالا و هوشمند عبداللهی به عنوان رئیس امور قراردادهای شرکت ملی حفاری ایران منصوب شدند.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در این مراسم با اشاره به اهمیت راهبردی حوزه‌های تدارکات و قراردادها، اظهار کرد: ارتقای بهره‌وری، رعایت کامل شفافیت در فرآیندها و توسعه همکاری‌های بین‌بخشی از مهم‌ترین اولویت‌های این بخش‌هاست و انتظار می‌رود مدیران جدید با رویکردی تخصصی و تحول‌گرا، زمینه شتاب‌بخشی به تحقق اهداف کلان شرکت را فراهم کنند.

در این نشست همچنین از تلاش‌ها و خدمات فؤاد عبداله فریدنی در دوران تصدی مدیریت تدارکات و امور کالا قدردانی شد.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با ابراز امیدواری نسبت به بهره‌گیری از دانش و تجربیات مدیران جدید، تأکید کرد که این انتصاب‌ها می‌تواند به بهبود فرآیندهای اجرایی، ارتقای کارآمدی و تحقق برنامه‌های راهبردی شرکت کمک کند.

در پایان این مراسم، احکام انتصاب به مدیران جدید اعطا شد و حاضران برای آنان در مسئولیت‌های جدید آرزوی موفقیت و سربلندی کردند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 6 در انتظار بررسی : 3 انتشار یافته : ۲
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مهندس ایرانی جمعه , ۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۲:۲۳

درود بر مدیرعامل بسیجی و توانمند شرکت ملی حفاری ایران و به امید حمایت های بیدریغ مدیرعامل محترم شرکت ملی نفت و وزیر محترم از اقدامات متعهدانه مدیریت شایسته و قابل تقدیر ایشان در بکارگیری مدیران و کارشناسان متعهد و پاکدشت در آن سازمان

Ali جمعه , ۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۱

جناب مدیرکل شرکت ملی حفاری چرادرحق ماکارگران قراردادحجمی این همه ظلم میشه قراردادشان بصورت روزمزد و نه عیدی ونه سنواتی داریم هیچ حق وحسابی به متعلق نمیگیره درصورتیکه سایرنیروها ازهمه مزایا عیدی سنوات مرخصی باحقوق بن کارت نفت کارت و کلی مزایابهره مندهستند ولی ما بدبخت بیچاره ها حتی قراردادی نداریم وهمش دغدغه و استرس داریم که امروزیافردا اخراج بشیم از کارمون لطفابه دادماهم برسید،