انتصاب جدید در یکی از شرکتهای زیرمجموعه تاپیکو

مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری نفت، گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو) با صدور حکمی، ناهید تقیپور را بهعنوان عضو جدید هیئتمدیره شرکت دوده صنعتی پارس منصوب کرد. به گزارش آوای جنوب، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری نفت، گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو) در حکمی ناهید تقیپور را به عضویت هیئتمدیره شرکت دوده صنعتی پارس منصوب کرد. بر اساس این
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری نفت، گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو) با صدور حکمی، ناهید تقیپور را بهعنوان عضو جدید هیئتمدیره شرکت دوده صنعتی پارس منصوب کرد.
به گزارش آوای جنوب، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری نفت، گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو) در حکمی ناهید تقیپور را به عضویت هیئتمدیره شرکت دوده صنعتی پارس منصوب کرد.
بر اساس این حکم، ناهید تقیپور که پیش از این بهعنوان کارشناس نظارت بر تولید و عملیات مهندسی فعالیت داشته است، از این پس بهعنوان عضو هیئتمدیره شرکت دوده صنعتی پارس مسئولیت جدید خود را آغاز خواهد کرد.
این انتصاب در چارچوب سیاستهای مدیریتی تاپیکو برای تقویت ساختار راهبری شرکتهای زیرمجموعه و بهرهگیری از ظرفیت نیروهای متخصص انجام شده است.
شرکت دوده صنعتی پارس یکی از شرکتهای زیرمجموعه تاپیکو به شمار میرود که در حوزه تولید دوده صنعتی و تأمین مواد اولیه صنایع مختلف، بهویژه صنعت تایر و لاستیک، فعالیت دارد.
برچسب ها :انتصاب ، تاپیکو ، شرکت دوده صنعتی پارس ، ناهید تقی پور
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰