کد خبر : 71718
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۰

آخرین تصمیم درباره افزایش مبلغ کالابرگ

آخرین تصمیم درباره افزایش مبلغ کالابرگ

نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی، از دولت خواست هرچه سریع‌تر متمم بودجه سال ۱۴۰۵ را برای اصلاح رقم کالابرگ و تأمین منابع مورد نیاز به مجلس ارائه کند. به گزارش آوای جنوب، نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی از ضرورت بازنگری در مبلغ کالابرگ الکترونیکی خبر

نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی، از دولت خواست هرچه سریع‌تر متمم بودجه سال ۱۴۰۵ را برای اصلاح رقم کالابرگ و تأمین منابع مورد نیاز به مجلس ارائه کند.

به گزارش آوای جنوب، نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی از ضرورت بازنگری در مبلغ کالابرگ الکترونیکی خبر داد و اعلام کرد دولت باید با ارائه متمم بودجه سال ۱۴۰۵، زمینه افزایش اعتبار این طرح حمایتی را فراهم کند.

پیمان فلسفی با تأکید بر اینکه ارز باید تنها به کالاهای اساسی اختصاص یابد، اظهار کرد: تخصیص ارز به کالاهای غیرضروری توجیهی ندارد و دولت باید با کاهش هزینه‌های جاری، از افزایش کسری بودجه و چاپ پول جلوگیری کند.

وی افزود: بخش عمده کالاهای اساسی مورد نیاز کشور از تولید داخلی تأمین می‌شود و در مواردی که نیاز به واردات وجود دارد، واردکنندگان می‌توانند کسری بازار را از کشورهای هدف تأمین کنند.

فلسفی با اشاره به اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: یکی از چالش‌های فعلی، نحوه تأمین منابع مالی این طرح است. برخی مراکز توزیع همچنان در انتظار تسویه مطالبات خود از سوی دولت هستند و لازم است اعتبارات مربوط به کالابرگ مطابق قانون تأمین و پرداخت شود.

نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: مجلس معتقد است اعتبار کالابرگ باید افزایش یابد و دولت نیز در آینده نزدیک متمم بودجه سال ۱۴۰۵ را برای اصلاح منابع این طرح به مجلس ارائه خواهد کرد. به گفته وی، در تخصیص منابع نیز باید اولویت‌بندی دقیقی صورت گیرد تا اعتبارات به حوزه‌های ضروری اختصاص یابد.

وی همچنین با اشاره به شرایط اقتصادی کشور، تحریم‌ها و آثار جنگ، اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را عامل مهمی در حفظ ثبات اقتصادی دانست و تأکید کرد: مردم زمانی از این سیاست‌ها حمایت خواهند کرد که آثار آن را به‌صورت ملموس در سفره و معیشت خود مشاهده کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.