کد خبر : 70521
تاریخ انتشار : جمعه ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۰

پزشکیان از عملکرد وزارت نفت قدردانی کرد

پزشکیان از عملکرد وزارت نفت قدردانی کرد

رئیس‌جمهوری با تقدیر از عملکرد وزارتخانه‌های نفت، نیرو و کشور در مدیریت مصرف انرژی طی زمستان ۱۴۰۴، بر تداوم سیاست‌های بهینه‌سازی مصرف و تبدیل آن به یک فرهنگ عمومی در کشور تأکید کرد. آوای جنوب، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری، از اقدامات وزارتخانه‌های نفت، نیرو و کشور در مدیریت مصرف انرژی طی زمستان گذشته قدردانی کرد و

رئیس‌جمهوری با تقدیر از عملکرد وزارتخانه‌های نفت، نیرو و کشور در مدیریت مصرف انرژی طی زمستان ۱۴۰۴، بر تداوم سیاست‌های بهینه‌سازی مصرف و تبدیل آن به یک فرهنگ عمومی در کشور تأکید کرد.

آوای جنوب، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری، از اقدامات وزارتخانه‌های نفت، نیرو و کشور در مدیریت مصرف انرژی طی زمستان گذشته قدردانی کرد و عبور موفق از دوره اوج مصرف را حاصل هماهنگی و برنامه‌ریزی دستگاه‌های مسئول دانست.

وی با تأکید بر ضرورت ادامه سیاست‌های مدیریت مصرف انرژی اظهار داشت: عبور موفق از پیک مصرف تنها با تداوم برنامه‌های بهینه‌سازی و نهادینه شدن فرهنگ مصرف صحیح انرژی در جامعه امکان‌پذیر خواهد بود.

رئیس‌جمهوری افزود: نهضت بهینه‌سازی مصرف انرژی باید از یک برنامه مقطعی به یک فرهنگ عمومی و رفتار سازمانی پایدار در سراسر کشور تبدیل شود تا نتایج آن در بلندمدت نیز حفظ شود.

پزشکیان همچنین بر نقش دستگاه‌های اجرایی در الگوسازی برای جامعه تأکید کرد و گفت: اگر دولت قصد دارد مردم را به مشارکت در اصلاح الگوی مصرف دعوت کند، ابتدا باید خود در این مسیر پیشگام باشد.

وی ادامه داد: زمانی که شهروندان در مراجعات روزمره خود به ادارات و نهادهای دولتی، رعایت اصول صرفه‌جویی و مدیریت مصرف انرژی را مشاهده کنند، اعتماد عمومی تقویت شده و زمینه برای مشارکت گسترده‌تر مردم در این حوزه فراهم خواهد شد.

رئیس‌جمهوری فرهنگ‌سازی، اصلاح الگوی مصرف و همراهی مردم را از مهم‌ترین عوامل موفقیت برنامه‌های مدیریت انرژی در کشور عنوان کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.