کد خبر : 67648
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 دی 1404 - 13:02

هیاهویی برای هیچ/ استیضاح‌ وزرا از دستورکار مجلس خارج شد

هیاهویی برای هیچ/ استیضاح‌ وزرا از دستورکار مجلس خارج شد

آوای جنوب عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: در نشست غیرعلنی امروز مجلس، نمایندگان تصمیم گرفتند تا اطلاع ثانوی استیضاح وزرا را از دستورکار خارج کنند. به گزارش آوای جنوب این تصمیم درحالی گرفته شده است که مردم چه در فضای مجازی و چه در رسانه های رسمی مشاهده کردند در روزهای گذشته قالیباف

آوای جنوب
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: در نشست غیرعلنی امروز مجلس، نمایندگان تصمیم گرفتند تا اطلاع ثانوی استیضاح وزرا را از دستورکار خارج کنند.

به گزارش آوای جنوب این تصمیم درحالی گرفته شده است که مردم چه در فضای مجازی و چه در رسانه های رسمی مشاهده کردند در روزهای گذشته قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی با صراحت اعلام کرده بود که اگر دولت کابینه را تغییر ندهد مجلس به صورت قانونی اقدام می کند.

بر اساس گزارش آوای جنوب نباید به گونه ای عمل کنیم که جمله *در شرایط فعلی* مانع از تصمیم گیری های کلان شود چرا که وضعیت اقتصادی مردم و بازاریان موجب اعتراض شد و در ادامه اعتراضات منجر به اغتشاشات گردید؛ لذا به نظر می رسد مجلس باید تصمیم بهتری اتخاذ کند .
عباس پاپی‌زاده، نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نتیجه جلسه غیرعلنی امروز (دوشنبه) صحن مجلس، گفت: در این نشست غیرعلنی تصمیم نمایندگان بر این شد که تا اطلاع ثانوی استیضاح وزرای دولت از دستورکار مجلس خارج شود.
وی افزود: با توجه به ضرورت همکاری مجلس و دولت و همچنین شرایط فعلی کشور و توجه به معیشت مردم این تصمیم گرفته شد.
به گزارش آوای جنوب به گفته احمد نادری عضو هیئت‌رئیسه مجلس‌، وزرایی که طرح استیضاح آن‌ها تاکنون به هیئت رئیسه مجلس ارجاع شده‌اند عبارتند از: احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محسن پاکنژاد وزیر نفت، فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی، عباس علی‌آبادی وزیر نیرو، سید عباس صالح شریعتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان و غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی.
علاوه بر این موارد، استیضاح برخی دیگر از وزرا از جمله سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت در سامانه مجلس شورای اسلامی به ثبت رسیده است‌.
از بین وزرا‌، احمد میدری وزیر تعاون‌، کار و رفاه اجتماعی از نمایندگان ۲ کارت زرد دریافت کرده است‌ و فعلاً طرح استیضاح وی به کمیسیون اجتماعی مجلس ارجاع شده است‌. بی‌برنامه‌گی در حوزه تعاون و اشتغال، اشکالات گسترده در دهک‌بندی پرداختی یارانه‌ها، ضعف جدی عملکرد در نحوه اجرای طرح کالابرگ و نارضایتی بازنشستگان و معلولان از وضعیت حمایتی از مهم‌ترین محورهای این استیضاح‌ است

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.