کد خبر : 73020
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۸

معوقه ۵ ماهه بازنشستگان صنعت نفت در دستور پرداخت قرار گرفت

معوقه ۵ ماهه بازنشستگان صنعت نفت در دستور پرداخت قرار گرفت

در نامه‌ای خطاب به رئیس هیئت‌مدیره کانون کارمندان بازنشسته صنعت نفت ماهشهر، درباره وضعیت پرداخت معوقه پنج‌ماهه فوق‌العاده مزایای جانبی توضیح داده شده است؛ بر اساس این نامه، پرداخت این مطالبات در دستور کار قرار دارد و پس از تأمین منابع مالی انجام خواهد شد. به گزارش آوای جنوب، تکلیف پرداخت معوقه پنج‌ماهه فوق‌العاده مزایای

در نامه‌ای خطاب به رئیس هیئت‌مدیره کانون کارمندان بازنشسته صنعت نفت ماهشهر، درباره وضعیت پرداخت معوقه پنج‌ماهه فوق‌العاده مزایای جانبی توضیح داده شده است؛ بر اساس این نامه، پرداخت این مطالبات در دستور کار قرار دارد و پس از تأمین منابع مالی انجام خواهد شد.

به گزارش آوای جنوب، تکلیف پرداخت معوقه پنج‌ماهه فوق‌العاده مزایای جانبی بازنشستگان صنعت نفت مشخص شد.

در نامه‌ای که خطاب به رئیس هیئت‌مدیره کانون کارمندان بازنشسته صنعت نفت ماهشهر ارسال شده، درباره وضعیت پرداخت معوقه فوق‌العاده مزایای جانبی توضیحاتی ارائه شده است.

در این نامه، با اشاره به مکاتبه پیشین کانون و ثبت آن در سامانه یکپارچه اتوماسیون اداری، اعلام شده است که پرداخت سنوات پنج‌ماهه فوق‌العاده مزایای جانبی در دستور کار قرار دارد.

بر اساس متن نامه، پرداخت این معوقه پس از تأمین منابع مالی انجام خواهد شد؛ موضوعی که نشان می‌دهد اصل پرداخت در برنامه قرار گرفته، اما زمان دقیق واریز در این مکاتبه مشخص نشده است.

این نامه در شرایطی منتشر شده که پرداخت مطالبات و مزایای رفاهی و جانبی، از جمله موضوعات مورد توجه بازنشستگان صنعت نفت است و هرگونه تأخیر در پرداخت این مبالغ، برای جامعه بازنشستگان اهمیت ویژه‌ای دارد.

بنابراین، بر اساس محتوای این نامه، می‌توان گفت پرداخت معوقه پنج‌ماهه در دستور کار قرار گرفته است، اما هنوز نمی‌توان زمان مشخصی برای واریز آن اعلام کرد و انجام پرداخت به تأمین منابع مالی منوط شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.