کد خبر : 60703
تاریخ انتشار : جمعه 13 تیر 1404 - 6:39

فرودگاه های کشور برای برقراری پروازها باز شد

فرودگاه های کشور برای برقراری پروازها باز شد

سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: پیرو هماهنگی های بین دستگاهی و جلسات متعدد نقش آفرینان صنعت هوانوردی، طی مصوبه کمیته هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری و در نتیجه بررسی‌های دقیق امنیتی و ایمنی در شرایط کنونی کشور، فرودگاه‌های مهرآباد و امام خمینی (ره) به همراه فرودگاه‌های شمال، شرق، غرب و جنوب کشور مجدداً در چرخه فعالیت

سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: پیرو هماهنگی های بین دستگاهی و جلسات متعدد نقش آفرینان صنعت هوانوردی، طی مصوبه کمیته هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری و در نتیجه بررسی‌های دقیق امنیتی و ایمنی در شرایط کنونی کشور، فرودگاه‌های مهرآباد و امام خمینی (ره) به همراه فرودگاه‌های شمال، شرق، غرب و جنوب کشور مجدداً در چرخه فعالیت قرار گرفتند و آماده ارائه خدمات پروازی به هموطنان گرامی می باشند.

آوای جنوب، فرودگاه مهرآباد و فرودگاه امام خمینی (ره) به همراه فرودگاه‌های شمال، شرق، غرب و جنوب کشور مجدداً در چرخه فعالیت قرار گرفتند و آماده ارائه خدمات پروازی هستند.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، پروازهای داخلی و بین المللی کلیه فرودگاه های کشور به غیر از فرودگاه‌های اصفهان و تبریز در طول مدت روز از ساعت ۵ صبح الی ۱۸ (عصر) برقرار می‌شود.

آسمان مرکز و نیمه غربی کشور نیز در طول مدت روز از ساعت ۵ صبح الی ۱۸ (عصر) برای عبور پروازهای بین‌المللی مجاز شده است.

با توجه به برنامه بازگشت تدریجی پروازها به شرایط عادی از هموطنان عزیز درخواست می‌گردد که پس از هماهنگی با شرکتهای هواپیمایی و تهیه بلیط، به فرودگاهها مراجعه نمایند و ازمراجعه به فرودگاه ها بدون بلیط خودداری نمایند.

سازمان هواپیمایی کشوری با هدف صیانت از حقوق مسافران و حفظ نظم بازار فروش بلیط اعلام می‌دارد که در برابر هرگونه تخلف اعم از فروش غیرقانونی، گران‌فروشی و فریب مسافران از سوی هر یک از عوامل فروش، برخورد قاطع و قانونی خواهد نمود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.