کد خبر : 71959
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۲

خبر خوش برای بازنشستگان نفت؛ خدمات رفاهی از مهرماه توسعه می‌یابد

خبر خوش برای بازنشستگان نفت؛ خدمات رفاهی از مهرماه توسعه می‌یابد

رئیس صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت از برنامه توسعه خدمات رفاهی بازنشستگان با استفاده از ظرفیت‌های درون‌صنعتی خبر داد و گفت بهره‌مندی بازنشستگان و خانواده‌های آنان از اماکن اقامتی، گردشگری و باشگاه‌های خدماتی افزایش خواهد یافت؛ به‌گونه‌ای که از ابتدای مهرماه، ظرفیت مجتمع اقامتی و گردشگری محمودآباد برای بازنشستگان توسعه پیدا می‌کند. به گزارش آوای جنوب،

رئیس صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت از برنامه توسعه خدمات رفاهی بازنشستگان با استفاده از ظرفیت‌های درون‌صنعتی خبر داد و گفت بهره‌مندی بازنشستگان و خانواده‌های آنان از اماکن اقامتی، گردشگری و باشگاه‌های خدماتی افزایش خواهد یافت؛ به‌گونه‌ای که از ابتدای مهرماه، ظرفیت مجتمع اقامتی و گردشگری محمودآباد برای بازنشستگان توسعه پیدا می‌کند.

به گزارش آوای جنوب، نشست مشترک سیدمحسن جمالی، رئیس صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت و محمدرضا امیری‌فرد، مدیر توسعه منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران با محوریت توسعه خدمات رفاهی بازنشستگان برگزار شد و بر استفاده بیشتر از ظرفیت‌های موجود صنعت نفت برای ارتقای سطح خدمات تأکید شد.

جمالی در این نشست با اشاره به بازدیدها و گفت‌وگوهای انجام‌شده با بازنشستگان صنعت نفت طی شش ماه گذشته اظهار کرد: توسعه خدمات رفاهی، به‌ویژه در حوزه اماکن اقامتی و گردشگری، از مطالبات مورد تأکید بازنشستگان بوده و بر همین اساس، استفاده از ظرفیت‌های موجود در صنعت نفت در اولویت قرار گرفته است.

وی افزود: با توجه به مذاکرات انجام‌شده، برنامه‌ریزی برای افزایش و تسهیل استفاده بازنشستگان و خانواده‌های آنان از مجتمع اقامتی و گردشگری محمودآباد در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت تصریح کرد: بر اساس این برنامه، از ابتدای مهرماه تا پایان سال ظرفیت بهره‌مندی بازنشستگان از مجتمع محمودآباد به‌طور محسوسی افزایش خواهد یافت.

افزایش بهره‌مندی از باشگاه‌های صنعت نفت

جمالی در ادامه با اشاره به ظرفیت باشگاه‌های خدماتی صنعت نفت گفت: برنامه‌هایی برای بهبود خدمات و افزایش بهره‌مندی بازنشستگان از این باشگاه‌ها متناسب با ظرفیت‌های موجود در حال پیگیری است.

وی افزود: هماهنگی میان مجموعه‌های مختلف صنعت نفت با هدف ارائه خدمات رفاهی اثربخش‌تر به بازنشستگان و خانواده‌های آنان دنبال خواهد شد.

تأکید بر عدالت در دسترسی به خدمات رفاهی

رئیس صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت همچنین بر رعایت عدالت در بهره‌مندی از خدمات رفاهی تأکید کرد و گفت اولویت استفاده از این ظرفیت‌ها با بازنشستگانی خواهد بود که تاکنون از آنها استفاده نکرده‌اند یا مدت زیادی از آخرین استفاده‌شان گذشته است.

جمالی خاطرنشان کرد: رویکرد صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، توسعه خدمات متناسب با ظرفیت‌های موجود و در عین حال توزیع عادلانه امکانات است.

وی افزود: در این مسیر، استفاده از ظرفیت‌های درون صنعت نفت، به‌ویژه چهار شرکت اصلی، در اولویت قرار دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.