تونل سیسخت دهه فجر سال آینده به بهرهبرداری میرسد

آوای جنوب مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای کهگیلویه و بویراحمد از تغییر زمان افتتاح پروژه تونل سیسخت خبر داد و گفت: این پروژه که پیشتر قرار بود در هفته دولت به بهرهبرداری برسد، اکنون برای دهه فجر سال آینده برنامهریزی شده است. حمیدرضا پیمانجو، صبح روز سهشنبه ۱۴ بهمنماه، در بازدید از تونل شماره ۲
آوای جنوب
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای کهگیلویه و بویراحمد از تغییر زمان افتتاح پروژه تونل سیسخت خبر داد و گفت: این پروژه که پیشتر قرار بود در هفته دولت به بهرهبرداری برسد، اکنون برای دهه فجر سال آینده برنامهریزی شده است.
حمیدرضا پیمانجو، صبح روز سهشنبه ۱۴ بهمنماه، در بازدید از تونل شماره ۲ سیسخت اظهار کرد: عملیات استحکامبخشی تونل به پایان رسیده و کفبرداری نیز انجام شده است.
وی افزود: بر اساس هدفگذاری اولیه، پروژه میبایست در هفته دولت افتتاح میشد، اما با توجه به زمانبندی فعلی، پیشبینی میشود بهرهبرداری از آن در دهه فجر سال آینده انجام شود.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به توانمندی پیمانکار پروژه تصریح کرد: مدت زمان اجرای طرح ده ماه تعیین شده، با این حال، با توجه به سرعت عمل و تجربه پیمانکار، انتظار میرود عملیات اجرایی پیش از موعد مقرر به پایان برسد.
پیمانجو از کندی اجرای تونل پایینی در اثر کمبود مواد ناریه خبر داد و گفت: در شرایط فعلی، نیروی انتظامی امکان تأمین این مواد را برای پیمانکار ندارد و به همین دلیل، کار با استفاده از بیل مکانیکی و بهصورت محدود ادامه دارد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر، پیشرفت کار بهطور میانگین روزانه حدود ۳۰ سانتیمتر است و ضروری است برای تأمین مواد ناریه و تسریع عملیات، راهحلی اساسی اندیشیده شود.
پیمانجو با اشاره به احداث پل به عرض ۱۰۰ متر و خاکریزی ۱۵ تا ۱۶ متری در مسیر پروژه افزود: حجم کلی طرح حدود یک کیلومتر است که اگرچه از نظر ابعاد چندان گسترده نیست، اما به لحاظ زیرساختی و اثرگذاری در شبکه ارتباطی منطقه بسیار اهمیت دارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با پیگیریهای ایشان، اعتبار پروژه از ۵۰ میلیارد تومان به بیش از ۶۱ میلیارد تومان از محل اعتبارات توازن دو افزایش یافته است.
برچسب ها :پروژه دهه فجر ، تونل سی سخت ، حمیدرضا پیمان جو ، کهگیلویه و بویراحمد ، مدیرکل راه و شهرسازی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0