کد خبر : 70305
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۳

تشریح فرمول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در ۱۴۰۵

تشریح فرمول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در ۱۴۰۵

سازمان تأمین اجتماعی با تشریح جزئیات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران در سال ۱۴۰۵ اعلام کرد اجرای مرحله نهایی این طرح بر اساس فرمول مصوب برنامه هفتم توسعه و با هدف حفظ قدرت خرید بازنشستگان در حال انجام است. به گزارش آوای جنوب، یکی از پرسش‌های مهم بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در سال جاری،

سازمان تأمین اجتماعی با تشریح جزئیات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران در سال ۱۴۰۵ اعلام کرد اجرای مرحله نهایی این طرح بر اساس فرمول مصوب برنامه هفتم توسعه و با هدف حفظ قدرت خرید بازنشستگان در حال انجام است.

به گزارش آوای جنوب، یکی از پرسش‌های مهم بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در سال جاری، نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق و مبنای اجرای افزایش مستمری‌ها است.

بر اساس توضیحات ارائه‌شده، هدف از اجرای متناسب‌سازی آن است که نسبت مستمری بازنشسته به حداقل دستمزد، متناسب با زمان برقراری مستمری حفظ شود. به بیان دیگر، در پایان اجرای طرح، مستمری سال جاری هر بازنشسته نباید از ۹۰ درصد نسبت مستمری زمان برقراری وی به حداقل دستمزد همان سال کمتر باشد.

مطابق قانون برنامه هفتم توسعه، اجرای متناسب‌سازی در سه مرحله پیش‌بینی شده است. در سال ۱۴۰۳ معادل ۴۰ درصد از این فرآیند اجرا شد و در سال ۱۴۰۴ نیز ۳۰ درصد دیگر به مرحله اجرا رسید.

بر این اساس، در سال ۱۴۰۵ نیز ۳۰ درصد باقی‌مانده متناسب‌سازی اعمال می‌شود تا اجرای این قانون به طور کامل محقق شود.

کارشناسان تأمین اجتماعی تأکید دارند فرمول فعلی دقیقاً بر مبنای قانون مصوب برنامه هفتم توسعه تدوین شده و تمامی محاسبات متناسب‌سازی بر اساس همین چارچوب قانونی انجام می‌شود.

متناسب‌سازی حقوق یکی از مهم‌ترین مطالبات بازنشستگان در سال‌های اخیر بوده و هدف آن کاهش فاصله میان مستمری دریافتی بازنشستگان و سطح عمومی دستمزدها عنوان شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.