کد خبر : 72682
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۷

باشت در حال از دست دادن ریه‌های شهر است

باشت در حال از دست دادن ریه‌های شهر است

جیغ درختان باشت در میان صدای اره‌برقی؛ مدیریت شهری یا مدیریتِ قطعِ اکسیژن؟ به قلم مدیرمسئول آوای جنوب، در حالی که جهان در پی مقابله با تغییرات اقلیمی و حفظ فضای سبز است، در شهرستان باشت، صدای اره‌برقی‌ها بر تن درختان، سکوت مرگبار مدیریت شهری را شکست. تصاویر و ویدئوهای ارسالی از سوی شهروندان به

جیغ درختان باشت در میان صدای اره‌برقی؛ مدیریت شهری یا مدیریتِ قطعِ اکسیژن؟

به قلم مدیرمسئول آوای جنوب، در حالی که جهان در پی مقابله با تغییرات اقلیمی و حفظ فضای سبز است، در شهرستان باشت، صدای اره‌برقی‌ها بر تن درختان، سکوت مرگبار مدیریت شهری را شکست. تصاویر و ویدئوهای ارسالی از سوی شهروندان به پایگاه خبری «آوای جنوب»، صحنه تکان‌دهنده‌ای از قطع درختان در بلوارها و پارک‌های شهر را به نمایش می‌گذارد.

درختانی که از تشنگی مُردند، اکنون با اره‌برقی قتل‌عام می‌شوند!

موضوع از این قرار نیست که درختان به دلیل بیماری یا خطرات ایمنی قطع می‌شوند؛ تصاویر حکایت از حقیقتی تلخ‌تر دارد: درختان باشت، قربانی بی‌تفاوتی در مدیریت منابع آب شده‌اند. این درختان ابتدا در برابر خشکی و بی‌آبی ایستادگی کردند و پس از خشک شدن، حالا مأموران و پیمانکاران، با اره‌برقی، تیر خلاص را به پیکر آن‌ها می‌زنند.

پرسش‌های بی‌پاسخ از مسئولان:

۱. چرا در زمان خشکی، هیچ برنامه‌ای برای تأمین آب یا مدیریت بحرانِ خشک‌سالی برای فضای سبز اجرا نشد؟
۲. آیا قطع کردن درختان خشکیده، راهکار مدیریت شهری برای زیباسازی است یا فرار از مسئولیت در برابر نبرد با خشکی؟
۳. چرا با قطع شدن این ریه‌های شهر، فضای سبز باخت و در عوض، تنها صدای اره‌برقی به گوش می‌رسد؟

آوای جنوب به عنوان رسانه مروج حقوق مردم، از مسئولان محترم شهرستان باشت و استانی می‌خواهد؛ به جای تماشای قطع درختان، به سراغ علت اصلی (کم‌آبی و بی‌تدبیری) بروند. ما منتظر پاسخگویی و ورود فوری مسئولان به این بحران هستیم، پیش از آنکه باشت تنها شهری باشد که سایه درختانش را در حافظه می‌طلبد.

علی‌مراد کاظم‌پور مدیرمسول آوای جنوب

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.