کد خبر : 72946
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۳

بازنشستگی یا ابدی شدن در قدرت؟ پرسش‌های بی‌پاسخ درباره تمدید حکم مدیرعامل اروندان

بازنشستگی یا ابدی شدن در قدرت؟ پرسش‌های بی‌پاسخ درباره تمدید حکم مدیرعامل اروندان

اختصاصی آوای جنوب؛ در حالی که قوانین بازنشستگی برای ایجاد چرخه نوسازی و ورود نیروهای جوان در صنایع استراتژیک طراحی شده است، گزارش‌های رسیده از شرکت نفت و گاز اروندان، حکایت از یک «تداومِ غیرمعمول» در مدیریت دارد. تلاش برای عبور از مرز قانو بر اساس اطلاعات رسیده، آقای حمید دریس، مدیرعامل ۶۳ ساله شرکت

اختصاصی آوای جنوب؛ در حالی که قوانین بازنشستگی برای ایجاد چرخه نوسازی و ورود نیروهای جوان در صنایع استراتژیک طراحی شده است، گزارش‌های رسیده از شرکت نفت و گاز اروندان، حکایت از یک «تداومِ غیرمعمول» در مدیریت دارد.

تلاش برای عبور از مرز قانو

بر اساس اطلاعات رسیده، آقای حمید دریس، مدیرعامل ۶۳ ساله شرکت اروندان، که تاکنون یک دوره ۳ ساله از تمدید و تعویق بازنشستگی را پشت سر گذاشته است، اکنون در رایزنی‌های گسترده‌ای برای تمدید مجدد حکم خود به مدت دو سال دیگر مشغول است.

نفوذ در برابر قانون؛ چه کسانی پشت این تمدید هستند؟

پرسش اصلی اینجاست که چرا برخی از چهره‌های سیاسی، نمایندگان مجلس و صاحبان نفوذ، با وجود بازنشسته شدنِ قانونیِ ایشان، به جای حمایت از جایگزینی نیروهای کارآمد، به دنبال تمدید حکم وی هستند؟ آیا نفوذ و روابط پشت‌پرده می‌تواند بر قوانین صریح بازنشستگی در صنعت نفت چیره شود؟

پیامدهای اجتماعی؛ بحران برای نسل جوان

اگر فرض بر صحت این تمدید باشد، با یک «الگوی خطرناک» روبرو خواهیم بود. اگر مدیرعامل اروندان بتواند با تکیه بر نفوذ خود، سنوات بازنشستگی‌اش را جابه‌جا کند، انبوهی از کارکنان دیگر صنعت نفت نیز با همین منطق خواهان ماندن در پست‌های خود خواهند شد. این روند، عملاً راه را بر ورود نیروهای جوان و متخصص می‌بندد و چرخه نوسازی سازمان را متوقف می‌کند.

آوای جنوب با طرح این پرسش، از مسئولان مربوطه می‌پرسد: آیا عدالت در رعایت قوانین بازنشستگی، شامل حال همه کارکنان می‌شود یا این حق، تنها متعلق به صاحبان نفوذ است؟

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.