کد خبر : 73270
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۵

بازار جهانی انرژی دروغ‌پردازی ترامپ را رسوا می‌کند

بازار جهانی انرژی دروغ‌پردازی ترامپ را رسوا می‌کند

علی خضریان، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: آمریکا از یک طرف ادعا می‌کند که تنگه هرمز باز است و نفت‌کش‌ها در حال عبور هستند و از طرف دیگر اعلام می‌کند که ذخایر استراتژیک را به بازار عرضه می‌کنم و از اروپایی‌ها هم خواسته تا نسبت به عرضه ذخایر راهبردی خود اقدام کنند.

علی خضریان، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: آمریکا از یک طرف ادعا می‌کند که تنگه هرمز باز است و نفت‌کش‌ها در حال عبور هستند و از طرف دیگر اعلام می‌کند که ذخایر استراتژیک را به بازار عرضه می‌کنم و از اروپایی‌ها هم خواسته تا نسبت به عرضه ذخایر راهبردی خود اقدام کنند. این تناقض حکایت از دروغ ترامپ دارد که البته بازار جهانی انرژی با عدم تأثیرپذیری در قیمت‌ها این دروغ‌پردازی را رسوا می‌کند.

به گزارش آوای جنوب، علی خضریان در ادامه گفت: با توجه به اینکه امنیت ایران را از ۹ اسفند به خطر انداختند و اقدام به ترور کودکان مینابی، رهبر شهید و فرماندهان نظامی کردند. لذا مدیریت تنگه هرمز برای حفظ امنیت ملی را جزء حقوق قانونی خود می‌دانیم. کسانی هم که از حقوق بین‌الملل صحبت می‌کنند پاسخ دهند که اقدامات تروریستی و جنایات آمریکا براساس کدام حقوق بین‌الملل صورت گرفته است.

مدیریت ایران بر تنگه هرمز که رهبری در پیام هفته دفاع مقدس از آن تحت عنوان «تنگه پر خیر و برکت هرمز» یاد کردند. این واژه نشان‌دهنده این است که رهبری عزیز به جغرافیای سیاسی ایران به صورت فرصت محور نگاه می‌کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.