کد خبر : 70472
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۸

انتصاب جدید در نفت فلات قاره؛ سرپرست جدید منطقه بهرگان را منصوب شد

انتصاب جدید در نفت فلات قاره؛ سرپرست جدید منطقه بهرگان را منصوب شد

با صدور حکمی از سوی مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران، عبدالرحیم داودی به عنوان سرپرست منطقه نفت‌خیز بهرگان منصوب شد؛ منطقه‌ای که از مهم‌ترین قطب‌های تولید نفت در خلیج فارس به شمار می‌رود. آوای جنوب، در تازه‌ترین تغییرات مدیریتی شرکت نفت فلات قاره ایران، عبدالرحیم داودی با حکم مدیرعامل این شرکت به عنوان سرپرست

با صدور حکمی از سوی مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران، عبدالرحیم داودی به عنوان سرپرست منطقه نفت‌خیز بهرگان منصوب شد؛ منطقه‌ای که از مهم‌ترین قطب‌های تولید نفت در خلیج فارس به شمار می‌رود.

آوای جنوب، در تازه‌ترین تغییرات مدیریتی شرکت نفت فلات قاره ایران، عبدالرحیم داودی با حکم مدیرعامل این شرکت به عنوان سرپرست منطقه نفت‌خیز بهرگان منصوب شد.

منطقه نفت‌خیز بهرگان یکی از مناطق عملیاتی راهبردی شرکت نفت فلات قاره ایران محسوب می‌شود که نقش مهمی در تولید، بهره‌برداری و پشتیبانی از میادین نفتی خلیج فارس بر عهده دارد.

انتظار می‌رود با این انتصاب، روند اجرای برنامه‌های تولیدی، توسعه‌ای و عملیاتی منطقه با تمرکز بر افزایش بهره‌وری، پایداری تولید و ارتقای عملکرد تأسیسات ادامه یابد.

شرکت نفت فلات قاره ایران از اصلی‌ترین شرکت‌های تولیدکننده نفت کشور در آب‌های خلیج فارس است و مناطق عملیاتی آن سهم قابل توجهی در تولید نفت خام ایران دارند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.