کد خبر : 72900
تاریخ انتشار : جمعه ۲۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۳:۳۷

اعتراض شدید به طرح ادغام فوق‌العاده خاص در پایه حقوقی بازنشستگان نفت

اعتراض شدید به طرح ادغام فوق‌العاده خاص در پایه حقوقی بازنشستگان نفت

جمعی از بازنشستگان و بازماندگان صنعت نفت در نامه‌ای خطاب به سخاوت اسدی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی نفت، نسبت به طرح ادغام آیتم «فوق‌العاده خاص» در پایه حقوق اعتراض کرده و خواستار توقف روند تدوین مقررات تا زمان بررسی کارشناسی موضوع شده‌اند. امضاکنندگان نامه معتقدند تغییر نحوه محاسبه این آیتم می‌تواند بر افزایش‌های آتی حقوق آنان

جمعی از بازنشستگان و بازماندگان صنعت نفت در نامه‌ای خطاب به سخاوت اسدی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی نفت، نسبت به طرح ادغام آیتم «فوق‌العاده خاص» در پایه حقوق اعتراض کرده و خواستار توقف روند تدوین مقررات تا زمان بررسی کارشناسی موضوع شده‌اند. امضاکنندگان نامه معتقدند تغییر نحوه محاسبه این آیتم می‌تواند بر افزایش‌های آتی حقوق آنان اثرگذار باشد و خواستار تشکیل کارگروهی با حضور نمایندگان کانون‌های بازنشستگی برای بررسی ابعاد این طرح شده‌اند.

به گزارش اختصصاصی آوای جنوب، متن اعتراض بازنشستگان نفت به ادغام «فوق‌العاده خاص» در پایه حقوق؛ درخواست توقف روند اصلاحی بشرح زیر می‌باشد:

جناب آقای مهندس سخاوت اسدی
مدیرعامل محترم صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت

موضوع: اعتراض و هشدار نسبت به طرح اصلاحی «فوق‌العاده خاص» و ادغام آن در پایه حقوقی بازنشستگان صنعت نفت

با سلام و احترام؛

جمعی از بازنشستگان و بازماندگان صنعت نفت، بدین‌وسیله مراتب نگرانی عمیق و مخالفت صریح خود را با طرح اخیر مبنی بر ادغام آیتم «فوق‌العاده خاص» در «پایه حقوقی» بازنشستگان صنعت نفت اعلام می‌دارند.

بررسی‌های کارشناسی صورت‌گرفته از سوی امضاکنندگان نامه و جمعی از بازنشستگان صنعت نفت نشان می‌دهد که این تصمیم می‌تواند آثار نامطلوبی بر معیشت بلندمدت این قشر داشته باشد. از این رو، بازنشستگان خواستار بررسی دقیق و کارشناسی ابعاد این طرح هستند.

دلایل مخالفت و نگرانی بازنشستگان نفت به شرح زیر است:

۱. نگرانی درباره قدرت رشد و محاسبات آتی حقوق:
مبنای محاسبه فعلی فوق‌العاده خاص به صورت «امتیازی» است که از نگاه بازنشستگان، می‌تواند ظرفیت بیشتری برای افزایش آن در سال‌های آتی، مشابه برخی مزایای وابسته به امتیازات، ایجاد کند. از دیدگاه امضاکنندگان نامه، ادغام این آیتم در پایه حقوقی ممکن است موجب تثبیت آن در یک رقم مشخص شده و بر روند افزایش آتی آن تأثیر بگذارد؛ موضوعی که به اعتقاد آنان می‌تواند در بلندمدت باعث فاصله گرفتن حقوق بازنشستگان از افزایش هزینه‌های زندگی شود.

۲. نگرانی درباره روند بررسی و تصویب:
سرعت قابل تأمل در روند بررسی و پیگیری این طرح از سوی صندوق بازنشستگی نفت و ارسال آن به وزارت نفت برای تدوین مقررات، از جمله مواردی است که موجب نگرانی بازنشستگان شده است.

امضاکنندگان نامه خواستار شفاف‌سازی درباره فرآیند بررسی این طرح و مبانی کارشناسی آن هستند و تأکید دارند تصمیم‌گیری درباره چنین موضوع مهمی باید با توجه به منافع بلندمدت ذی‌نفعان اصلی، یعنی بازنشستگان، انجام شود.

۳. نگرانی از ایجاد یک تغییر ساختاری بلندمدت:
تجربیات گذشته از نگاه بازنشستگان نشان داده است که هرگاه آیتمی در پایه حقوقی ادغام شود، اصلاح یا تغییر مجدد ساختار آن می‌تواند نیازمند فرآیندی طولانی باشد.

از همین رو، امضاکنندگان نامه معتقدند پیش از اجرای هرگونه تغییر، لازم است آثار حقوقی و مالی آن در بلندمدت به‌طور دقیق بررسی شود تا تصمیمی اتخاذ نشود که به باور آنان، بتواند بر حقوق و معیشت آینده بازنشستگان تأثیر نامطلوب بگذارد.

درخواست بازنشستگان صنعت نفت

لذا از آن مقام محترم تقاضا داریم:

روند تدوین مقررات و ادغام «فوق‌العاده خاص» در پایه حقوقی تا زمان انجام بررسی‌های کارشناسی دقیق متوقف شود.

کارگروهی متشکل از نمایندگان منتخب و مورد اعتماد کانون‌های بازنشستگی جهت بررسی ابعاد کوتاه‌مدت و بلندمدت این طرح تشکیل شود تا از اتخاذ تصمیمات یک‌جانبه و بدون مشارکت مؤثر نمایندگان بازنشستگان جلوگیری شود.

جزئیات طرح، مبانی کارشناسی، آثار مالی و نحوه تأثیر آن بر حقوق فعلی و آتی بازنشستگان به‌صورت شفاف برای جامعه بازنشستگی اعلام شود.

بازنشستگان امضاکننده این نامه تأکید دارند که هرگونه تغییر در ساختار حقوق و مزایای آنان باید با بررسی دقیق، شفافیت و توجه به منافع بلندمدت جامعه بازنشستگی انجام شود و اقدامی بدون اجماع و بررسی کافی می‌تواند موجب افزایش نگرانی‌ها و اعتراضات صنفی در میان بازنشستگان شود.

امضاکنندگان نامه ضمن انتظار برای پاسخ شفاف و اقدامات اصلاحی، خواستار آن هستند که پیش از هر تصمیم نهایی درباره «فوق‌العاده خاص»، دیدگاه‌ها و دغدغه‌های نمایندگان جامعه بازنشستگی نیز مورد توجه قرار گیرد.

جمعی از بازنشستگان و بازماندگان صنعت نفت

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.