کد خبر : 71861
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۴

استخدام جدید نیروهای نفت و گاز در عسلویه

استخدام جدید نیروهای نفت و گاز در عسلویه

شرکت راه‌اندازی و بهره‌برداری صنایع نفت ایکو برای تکمیل نیروی انسانی پروژه‌های نفت، گاز و پتروشیمی، از نیروهای متخصص و باتجربه در حوزه‌های مکانیک، برق و راه‌اندازی و پیش‌راه‌اندازی دعوت به همکاری کرده است. به گزارش آوای جنوب، شرکت راه‌اندازی و بهره‌برداری صنایع نفت ایکو در آگهی استخدامی جدید خود، چند موقعیت شغلی تخصصی و

شرکت راه‌اندازی و بهره‌برداری صنایع نفت ایکو برای تکمیل نیروی انسانی پروژه‌های نفت، گاز و پتروشیمی، از نیروهای متخصص و باتجربه در حوزه‌های مکانیک، برق و راه‌اندازی و پیش‌راه‌اندازی دعوت به همکاری کرده است.

به گزارش آوای جنوب، شرکت راه‌اندازی و بهره‌برداری صنایع نفت ایکو در آگهی استخدامی جدید خود، چند موقعیت شغلی تخصصی و مدیریتی را برای فعالیت در پروژه‌های صنعت نفت، گاز و پتروشیمی اعلام کرده است.

بر اساس این آگهی، سه عنوان شغلی سرپرست مکانیک، سرپرست برق و مدیر راه‌اندازی و پیش‌راه‌اندازی در فهرست نیروهای مورد نیاز این شرکت قرار دارند.

استخدام سرپرست مکانیک

برای عنوان شغلی سرپرست مکانیک، حداقل ۷ سال سابقه کار مرتبط در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و تجربه مدیریتی مورد نیاز است.

از جمله مهم‌ترین وظایف این سمت می‌توان به نظارت بر نصب، مونتاژ، تراز و راه‌اندازی تجهیزات مکانیکی، کنترل نقشه‌ها و مدارک فنی، نظارت بر تجهیزات دوار و ثابت، رفع مشکلات فنی در مراحل پیش‌راه‌اندازی و راه‌اندازی و هماهنگی با واحدهای برق، ابزار دقیق، بهره‌برداری و HSE اشاره کرد.

متقاضی این سمت باید دارای مدرک کارشناسی مهندسی مکانیک، سن ۳۰ تا ۴۰ سال و کارت پایان خدمت یا معافیت باشد. سکونت در عسلویه نیز به‌عنوان یکی از اولویت‌های کارفرما اعلام شده است.

استخدام سرپرست برق

شرکت نفت ایکو برای سمت سرپرست برق نیز نیروهای متخصص دارای حداقل ۷ سال سابقه مرتبط و تجربه مدیریتی جذب می‌کند.

نظارت بر نصب و راه‌اندازی تجهیزات الکتریکی، اجرای تست‌ها، کنترل مدارک فنی، مدیریت سیستم‌های برق، تابلوهای MCC و PCC، موتورها، ترانسفورماتورها، کابل‌کشی، روشنایی، ارتینگ و سیستم‌های حفاظتی از جمله مسئولیت‌های این شغل است.

داشتن مدرک کارشناسی مهندسی برق، سن ۳۰ تا ۴۰ سال و کارت پایان خدمت یا معافیت از شرایط اعلام‌شده برای این موقعیت شغلی است.

جذب مدیر راه‌اندازی و پیش‌راه‌اندازی

یکی از تخصصی‌ترین فرصت‌های این آگهی مربوط به مدیر راه‌اندازی و پیش‌راه‌اندازی پروژه‌های نفت، گاز و پتروشیمی است.

برای این سمت، حداقل ۱۰ سال سابقه کاری مرتبط و تجربه مدیریت تیم‌های Pre-Commissioning و Commissioning مورد نیاز اعلام شده است.

تسلط بر راه‌اندازی واحدهای گازی، استانداردهای API، ASME و ISO، الزامات HSE و همچنین مدارک مهندسی نظیر P&ID، PFD، Cause & Effect و Datasheet از دیگر شرایط مورد نظر کارفرماست.

برای این موقعیت، مدرک کارشناسی در رشته‌های مهندسی برق، مکانیک، نفت و رشته‌های مرتبط و همچنین رشته‌های مدیریت، بازرگانی و کسب‌وکار قابل قبول اعلام شده است. سن متقاضی باید بین ۳۰ تا ۴۱ سال باشد و داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت نیز الزامی است.

مزایای استخدام در شرکت نفت ایکو

بر اساس اطلاعات منتشرشده در آگهی، نیروهای پذیرفته‌شده از مزایایی همچون موارد زیر برخوردار خواهند شد:

  • وام
  • بیمه درمان تکمیلی
  • اقامتگاه تفریحی
  • کمک‌هزینه دوره‌های آموزشی
  • ناهار
  • امکانات ورزشی
  • پزشک سازمانی
  • بسته‌ها و هدایای مناسبتی

همچنین سکونت در عسلویه برای هر سه موقعیت شغلی به‌عنوان ترجیح کارفرما اعلام شده است.

نحوه ثبت‌نام و ارسال رزومه

متقاضیان واجد شرایط می‌توانند برای مشاهده جزئیات کامل آگهی، شرایط هر عنوان شغلی و ارسال رزومه از لینک اعلام‌شده https://jobvision.ir/companies/۱۳۰۲۸/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D9%۸۵-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%D9%۸۷-%D8%A7%D9%۸۶%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%۸۸-%D8%A8%D9%۸۷%D8%B1%D9%۸۷-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B5%D9%۸۶%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D9%۸۶%D9%۸۱%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D9%۸۸ اقدام کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.